Blog

De hoogtepunten van Microsoft Ignite 2019

18 december, 2019
IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Consultant
Microsoft Ignite 2019
18 december, 2019
Mikel Warbie
IT Consultant

Van 4-8 november 2019 was CaptureTech aanwezig op het Microsoft Ignite event in Orlando. MS Ignite is een wereldwijd event voor Microsoft Partners en staat volledig in het teken van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. We hebben een hoop nieuws over Microsoft 365 en Microsoft Teams. Hierbij deel ik een drietal hoogtepunten welke voor u interessant kunnen zijn.

Microsoft Teams

Dit is waar Microsoft op door blijft ontwikkelen, als hub waar alles samenkomt, dus eigenlijk de voordeur naar Microsoft 365 / Office 365. Met Microsoft Teams kunt u de inrichting van uw teams en processen naadloos op elkaar aan laten sluiten. Medewerkers kunnen effectiever communiceren door middel van bijvoorbeeld (groeps)chats, online vergaderingen, webconferenties en zelfs het volledig bellen. Microsoft Teams kan bijvoorbeeld intern ingezet worden als alternatief voor WhatsApp, omdat in de nieuwe voorwaarden van WhatsApp dit niet meer toegestaan is. Dankzij de ingebouwde office apps kan er beter samengewerkt worden met bestanden zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint. Vaste telefoons kunnen gebruikt worden in combinatie met Microsoft Teams app op uw mobiel, altijd vast bellen op het werk en ook onderweg gebeld kunnen worden. Microsoft Teams heeft de mogelijkheid om Microsoft apps en services van derden toe te voegen aan uw werkomgeving om met deze mogelijkheden uw bedrijf te laten groeien.

Microsoft Ignite 2019 banner

 

Microsoft 365

Microsoft 365 is het volledige cloud product voor uw wensen en eisen, zo is de beveiliging en compliance net als Office 365 volledig in beheer van de IT en de organisatie. Met een goede inrichting voldoet u volledig aan de eisen van de hedendaagse regelgeving. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer een medewerker uit dienst gaat en bedrijfsdata kopieert naar een usb stick. Mag dit zomaar of zou u hier een (technisch) proces voor willen zien, welke medewerker welke data kopieert? Met Microsoft 365 kunt u de productiviteit van uw organisatie verhogen en de apparaten (pc’s, laptops, telefoons) van medewerkers beheren en monitoren.

 

Vernieuwde EDGE browser van Microsoft

Hiermee kunt u zich aanmelden met uw Microsoft account, naast het gebruik van een verbeterde versie van de zoekmachine BING, kunt u ook zoeken in uw bedrijfsdata. Zodat er sneller en efficiënter gezocht kan worden naar relevante data. Met de vernieuwde invoeg toepassingen voor EDGE kunt u in 1 oog opslag naar de Office apps toe waar u mee werkt. Microsoft Search op een nieuwe en intelligente manier.
Wij zijn bij CaptureTech zeer enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen en als Silver Partner van Microsoft zijn wij in staat om u van begin tot eind te ondersteunen, denk hierbij aan het meedenken aan de architectuur, de adoptie van Teams bij de gebruikers en het procesmatig en productief te werken met Microsoft Teams. Dit doen wij altijd samen met u om naar een goede productieve en veilige oplossing te werken, meer dan de cloud, we begeleiden u naar SPACE.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken of interesse in een vrijblijvende demo neemt u dan gerust contact met ons op.

close