Illustration of delivery guy making a delivery to an office and getting a prooof of delivery on a mobile scanner
Ontvangstbevestiging

Proof of Delivery

Met proof of delivery (POD) wordt vastgesteld dat het pakket is afgeleverd bij de klant. Het bewijst dat de levering heeft plaatsgevonden. Door gebruik te maken van de juiste hardware, software en services wordt dit proces op een efficiënte en klantvriendelijke manier volbracht.

Gedigitaliseerde Proof of Delivery

Digitaliseer proof of delivery en houd in realtime bij welke leveringen wel of niet hebben plaats gevonden en of er beschadigingen zijn. Zet direct de juiste vervolgprocessen geautomatiseerd in gang en bespaar onnodige manuele handelingen en kosten. Voorkom discussies met klanten over leveringen met gedetailleerde informatie die je snel en eenvoudig digitaal deelt met verschillende afdelingen en de klant zelf.

Onze mobiele scanners zijn vaak speciaal ontworpen voor processen zoals proof of delivery. De handhelds voelen aan als een smartphone, maar zijn beveiligd, bestand tegen vallen en beter beschermd tegen vocht en stof. De batterij gaat met gemak een hele shift mee en de speciale scanning technologie zorgt voor supersnelle gegevensverwerking en foutloos 1D/2D scannen van zelfs slechts leesbare codes.

We werken daarbij enkel met de grootste kwaliteitsmerken zoals Zebra, Honeywell en Datalogic.

 

Mobiele scanners huren

Ook huren behoort tot de mogelijkheden. Met onze Hardware-as-a-Service (HaaS) betaal je naar gebruik en tegen een lagere investeringskost vooraf, voor grotere flexibiliteit. Lees hier meer over apparatuur huren.

Beheer al je mobiele apparatuur met Protect

Alle apparatuur die je inzet in het proof of delivery proces en andere processen beheer je eenvoudig en centraal in één omgeving. Met CaptureTech Protect waarborg je de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen en zorg je voor maximale uptime en snelheid van jouw apparatuur. Door een combinatie van Mobile Device Management, remote support van onze IT servicedesk en een professionele repair service heb je altijd en overal een volledig overzicht van device status, zijn problemen snel verholpen en kan het werk altijd doorgaan.

Vrachtwagen van transportbedrijf St vd Brink op een snelweg
Klantcase

St vd Brink

“Met CaptureTech Protect weten we zeker dat het wel goed zit met onze apparatuur en bedrijfscontinuïteit”

Ron Ranzijn
Applicatiebeheerder

Bekijk case

Advies nodig?

Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van onze specialisten. Vul bijgaand formulier in en wij nemen binnen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel direct naar +31 252 241544 voor Nederland of +32 3 449 11 59 voor België. We helpen je graag op weg middels een vrijblijvend gesprek.

 

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close