Nieuws

Drie nieuwe draagbare computers en scanners van Zebra

30 mei, 2024
draagbare computers
30 mei, 2024

Volgens Zebra’s Warehouse Vision Study uit 2023 gaf 86% van de magazijnmedewerkers aan dat nieuwe technologie hun werk aantrekkelijker zou maken. Niet gek dus dat ze dit voorjaar maar liefst drie nieuwe handsfree oplossingen op de markt brengen.

Want magazijnwerk kan fysiek veeleisend en repetitief zijn en het personeel ligt niet voor het oprapen. Het gebruiken van back-of-hand barcode scanners en draagbare computers helpt met taken stroomlijnen, ergonomie verbeteren en een leukere werkomgeving creëren. Dit leidt tot meer werkplezier en productievere medewerkers. Bovendien leidt hoge medewerkerstevredenheid tot een lager verloop, wat aanzienlijke besparingen oplevert in werving, selectie en training.

RS2100 Back-of-Hand barcode scanner

Met een gewicht van slechts 31 gram is de RS2100 praktisch gewichtloos en dus ideaal om de hele dag te dragen.

RS2100 barcode handscanner

Razendsnelle 1D en 2D barcodescanning wordt mogelijk gemaakt dankzij de uitzonderlijke nauwkeurigheid van PRZM Intelligent Imaging technologie en het apparaat heeft meerdere scanbevestigingsopties, zoals LED-lampjes, geluid (pieper) en vibratie. Hierdoor krijgen gebruikers steeds duidelijke feedback.

Wearable barcode scanners

De RS2100 is eenviudig te verbinden met andere apparatuur via Bluetooth en heeft een ingebouwde batterij die een hele shift meegaat. Verder maakt de optionele Device Tracker tool het eenvoudig om de locatie van een ontbrekende RS2100 te achterhalen.

Evolutie van de Zebra RS serie

De achtergrond van dit model is de evolutie van de RS-serie van Zebra. Dit model werd ooit gestart als een ringscanner met snoer en evolueerde naar een draadloze ringscanner. Een beslissend moment was de verplaatsing van de scanner, van de vinger naar de bovenkant van een handschoen. Dat werd de RS5100 hand mounted scanner, de voorloper van het verbeterde en nog lichtere RS2100 back-of-hand model.

Zebra RS wearables

Draagbare computers WT5400 & WT6400

Wearable computers

WT6400

Ontworpen voor magazijnen, distributiecentra en productieomgevingen, biedt de WT6400 maximaal comfort, flexibiliteit en gebruiksgemak voor orderpicking, goederen sorteren en voorraadbeheer. Met de handige zijcamera leg je eenvoudig beelden vast en met de geïntegreerde keyboardoptie kunnen zowel rechts- als linkshandigen makkelijk gegevens invoeren. Een robuust model dat ook geschikt is voor vriezer temperaturen en komt met hot-swappable batterijen zodat je ononderbroken door kunt werken.

Zebra WT5400 wearable

WT5400

De WT5400 is specifiek ontwikkeld voor de retail en komt met een groot en helder 4.7-inch display. De verstelbare polsbanden zorgen voor comfortabel werken gedurende de hele dag en het robuuste ontwerp zorgt voor duurzaamheid voor de dagelijkse eisen van retailomgevingen.

 

 

Demo & Consult

Vraag nu een gratis consult aan voor jou en je collega’s met een van onze logistieke specialisten, bij jou op locatie. Wat je kun je verwachten?

  • Een vrijblijvend gesprek over jouw operatie
  • Uitgebreid advies over toepassen van draagbare apparatuur

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk gebeld om een afspraak te plannen.

Demo & Consult

Vraag nu een gratis consult aan voor jou en je collega’s met een van onze logistieke specialisten, bij jou op locatie. Wat je kun je verwachten?

  • Een vrijblijvend gesprek over jouw operatie
  • Uitgebreid advies over toepassen van draagbare apparatuur

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk gebeld om een afspraak te plannen.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van de Brink Christoph Lambot
Logistiek specialist Logistiek specialist

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close