Newland tablet scanner in warehouse Mobiele computers
Pay per use

Hardware-as-a-Service

 • Compleet pakket, klaar voor gebruik
 • Betaal een vast bedrag per maand
 • Schaal makkelijk en snel op bij pieken
 • Krijg remote support, updates en helpdesk
 • Upgrade naar nieuwe apparatuur na de looptijd

Met Hardware-as-a-Service kies je ervoor om alleen voor het gebruik van hoogwaardige nieuwe apparatuur te betalen. Door het pay-per-use model hoef je niet vooraf te investeren in hardware en blijf je flexibel in het op- en afschalen, geheel naar jouw behoeften. Kies voor een of meerdere van de pakketten en start direct met het efficiënter en nauwkeuriger werken in jouw magazijn, distributiecentrum, productieomgeving of in het veld.

 

Een compleet pakket

Wanneer je kiest voor Hardware-as-a-Service kun je direct vol vertrouwen aan de slag met jouw volledig nieuwe hardware. Zo wordt ieder apparaat geleverd inclusief reservebatterij, oplader, screen protector en andere accessoires. Bovendien is de apparatuur gedurende de looptijd verzekerd waardoor eventuele schade is gedekt en maak je gebruik van remote support door onze ervaren IT servicedesk. En mocht je apparaat onverhoopt onherstelbaar beschadigd raken, dan hebben we steeds voldoende nieuwe toestellen op voorraad ter vervanging. Zodat je altijd snel weer verder kunt.

Doordat je bij Hardware-as-a-Service ook direct bent aangesloten op onze CaptureTech Protect service zijn de toestellen aangemeld in de Mobile Device Management software. Hierdoor beheer je jouw apparatuur op afstand, voer je snel updates en upgrades uit en verstuur je eenvoudig reparatieopdrachten wanneer nodig.

Hardware-as-a-Service in jouw magazijn

Hardware abonnement

Maak gebruik van betrouwbare industriële barcodescanners, PDA’s, tablets en heftruckterminals die speciaal zijn speciaal ontwikkeld voor valbestendigheid, stofdichtheid en lange levensduur. Of kies voor de WD1 of WD2 wanneer je jouw medewerkers handenvrij wil laten werken met draagbare wearable scanners, bijvoorbeeld bij orderpicking.

Waarom een abonnement op apparatuur?

 • Geen grote investeringen vooraf of overtallige hardware
 • Betaal een vast bedrag per maand voor alleen dat wat je nodig hebt
 • Krijg altijd de juiste support met helpdeskopties geschikt voor jouw situatie
 • Vang binnen de looptijd eenvoudig piekbelasting op met extra apparatuur uit onze voorraad
 • Werk zonder zorgen over reparaties, onderhoud of andere onverwachte kosten
 • Maak altijd gebruik van de laatste technologie zonder hoge kosten voor vervanging
Newland MT90 Orca Pro voor Hardware-as-a-Service

Uitvoeringen & Accessoires

Bij Hardware-as-a-Service heb je de keuze uit verschillende pakketuitvoeringen. Bijvoorbeeld met devices voor short-range of juist long-range scanning en tablets en heftruckterminals met groot touch screen en 5G.

Alle hardware wordt geleverd met de accessoires die je nodig hebt om jouw processen efficiënter uit te voeren. Werk je in het warehouse? Dan zijn de barcode scanners altijd inclusief pistol grip. Een PDA voor gebruik onderweg? Dan komt het toestel inclusief car cradle.

Remote support

We staan voor je klaar met telefonische én online directe toegang tot onze technisch specialisten. We zijn er voor je als iets ‘niet werkt’, als je vragen hebt over een bepaalde functionaliteit of problemen hebt met de installatie of activatie van jouw hardware.

Maak gebruik van het volledigste supportpakket in de markt: CaptureTech Protect. Alles wat je nodig hebt voor uptime van devices en continuïteit van jouw processen: Tot wel 24/7 support door IT-specialisten, de beste MDM software voor jouw organisatie, automatische updates en een handige repair service tool.

24/7 IT support

CaptureTech Protect bij Hardware-as-a-Service
Klantcase

St vd Brink

“Met CaptureTech Protect weten we zeker dat het wel goed zit met onze apparatuur en bedrijfscontinuïteit”

Ron Ranzijn
Applicatiebeheerder

Bekijk case

Overige opties

Tijdelijk meer apparatuur inzetten of wil je nieuwe apparatuur aanschaffen, maar twijfel je nog over het pakket of model? Of wil je misschien producten uitproberen? Ons assortiment aan scanners, tablets, heftruckterminals, wearables en andere devices wordt steeds uitgebreid. Onze logistieke specialisten staan voor je klaar met praktische adviezen om je te helpen de keuzes te maken die het beste passen bij jouw situatie en doelstellingen. Neem daarom contact op en vraag naar Hardware-as-a-Service en alle mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Download de brochure

Bekijk alle informatie en pakketten.

Download PDF

CaptureTech Hardware-as-as-Service brochure

Vraag prijzen op

Mail direct naar onze verkoopafdeling of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel ons op: +31 252 241544

Benieuwd naar de tarieven?

Mail direct naar onze verkoopafdeling of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel ons op: +32 3 449 11 59

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Inside Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close