Optimaliseer magazijnflows

Meer werkplezier met robuuste apparatuur

Maak gebruik van onze nauwe samenwerking met de grootste hardware fabrikanten ter wereld: Honeywell, Zebra, Datalogic en ProGlove. Onze software sluit naadloos aan op de scanners, heftruckterminals, printers en andere mobiele apparatuur van deze vier merken. Op basis jouw wensen en doelstellingen adviseren we welke apparatuur het beste past binnen jouw magazijn.

MR46E WiFi Access Point van Cisco Meraki

WiFi & Infrastructuur

Zorg voor het beste WiFi-bereik in jouw magazijn met betrouwbare apparatuur zoals switches en sterke access points en antennes. Als officiële partner van Cisco Meraki, Extreme Networks, HPE Aruba en Fortinet kunnen onze WiFi-specialisten accurate WiFi metingen uitvoeren op locatie, volledige  en naar wens het hele WiFi-netwerk beheren met handige software tools.

Meer WiFi

Hulp nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ben je op zoek naar manieren om jouw magazijn of DC te optimaliseren? Heb je moeite om een gevoel te krijgen bij waarmee je beste kunt starten? Zo ja, dan helpen wij je graag op weg. Onze ervaren logistiek specialisten hebben al vele bedrijven geholpen met kleine en grote optimalisaties, in vrijwel ieder type magazijn. Na een eerste gesprek of quick scan heb je vaak al een idee voor de eerste stappen die je kunt nemen en wat er allemaal mogelijk is. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Profielfoto Kees Nijsseen
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close