handheld scanner software

Handheld scanner software

Handheld scanners worden veel gebruikt in magazijnen en distributiecentra. Dat is logisch, want handheld scanners zijn efficiënt en verkleinen de kans op fouten in het orderpick proces. Bij CaptureTech hebben we al vele bedrijven geholpen met het implementeren van complete handheld scanner systemen en bijbehorende software.

Er zijn verschillende soorten handheld scanners. Zo zijn er natuurlijk de bekende standaard barcodescanners. Daarnaast maken veel logistieke bedrijven gebruik van RFID scanners. Hier communiceert de scanner met een sticker waarin een RFID chip zit verwerkt.

Welke type je ook gebruikt, het is belangrijk dat je werkt met de juiste handheld scanner software.

Handheld scanner software van CaptureTech

Onze logistieke experts hebben veel ervaring met het implementeren van handheld scanner software in magazijnen en distributiecentra. Wij adviseren je niet alleen over software en hardware, maar ook over welk type scanner in jouw bedrijf het hoogste rendement behaalt en hoe je de data zo goed mogelijk kunt verwerken. Dat gebeurt in het achterliggende WMS of onze CT Connect software.

Een stabiel, veilig en krachtig WiFi-netwerk is essentieel voor een goede werking van het complete scansysteem met mobiele scanners en software. Daarvoor implementeren wij de WiFi technologie van Cisco Meraki. Door metingen analyseren wij het volledige frequentiespectrum en voorzien we het magazijn van het juiste aantal WiFi Access Points. Access Points worden beheerd in de cloud. De zeer uitgebreide configuratie- en beheermogelijkheden geven je vanuit één centrale locatie inzicht in het totale netwerk.

Handheld scanners

Populaire handheld scanners

Je wilt gebruik maken van de beste software, maar ook hardware speelt een belangrijke rol. Gelukkig kun je dit met een gerust hart aan CaptureTech overlaten. Wij werken samen met alle grote leveranciers van handheld scanners en wearables. Denk hierbij aan Zebra, Honeywell, Datalogic en Proglove. Door deze hardware te combineren met onze softwareoplossingen kun je het logistieke proces binnen je bedrijf sterk verbeteren.

CaptureTech visiting Bouw Logistic Services Warehouse

Bouw Logistic Services

“Het gaat om kostenverlagingen en efficiencyverbeteringen in de keten. De specialisten van CaptureTech begrijpen dat heel goed en helpen ons daarbij.”

Theo van Domselaar

Commercieel Manager

Bekijk case

Meer informatie?

Met meer dan 450 logistieke klanten, 2750+ implementaties en circa 10.000 devices in beheer in de Benelux, hebben we een grote logistieke expertise ontwikkeld. Onze ervaren mensen helpen je graag bij de implementatie van goede handheld scanner software.

Door het grote aanbod wat voorhanden is op het gebied van handheld scanners, kan het voor jou lastig te bepalen zijn welke oplossing het meest geschikt is. Gelukkig weten onze adviseurs precies wat zij voor je kunnen betekenen. Neem daarom gerust contact met ons op middels onderstaand formulier om meer informatie op te vragen. Wil je onze software in actie zien tijdens een gratis demo? Ook dan kun je dat kenbaar maken via onderstaand formulier. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close