barcodescanner software

Barcodescanner software

In magazijnen en distributiecentra wordt veel met barcodescanners gewerkt. Efficiënt gebruik van barcodescanners levert tijdsbesparing op en verkleint de kans op fouten in het proces. Bij CaptureTech zijn we gespecialiseerd in barcodescanners, de bijbehorende software en het benodigde WiFi netwerk in het magazijn.

Je kunt gebruik maken van verschillende soorten scanners: vaste scanners langs een lopende band, draadloze handscanners of scanners met bedrading. Met al deze mogelijkheden is het gebruik van de juiste barcodescanner software van groot belang. Hiermee haal je het maximale uit de hardware en behoud je het overzicht.

Barcodescanner software van CaptureTech

CaptureTech heeft een ruime ervaring met de implementatie van barcodescanner software. Naast software en hardware krijg je ook advies over het type barcode, de manier van printen van de barcodes en de optimale verwerking van data. Dit gebeurt in het achterliggende WMS of onze CaptureTech Connect software.

Om de software en hardware overal goed te kunnen gebruiken, is een stabiel netwerk een belangrijk onderdeel in het systeem. CaptureTech is partner van Cisco Meraki. Met deze technologie beschik je in het gehele warehouse/magazijn over een stabiel WiFi-netwerk, waarop je alle systemen kunt laten draaien. Als partner van Cisco Meraki kunnen wij elke implementatie met dit netwerk tot een succes maken. Wij voorzien je van advies over de beste optie en implementeren het netwerk volledig. Daarnaast bieden we ook nog verschillende opties op het gebied van beheer, zoals bijvoorbeeld 24/7 remote-beheer.

Orderpick scanner

De meest gebruikte barcodescanners

Naast barcodescanner software speelt ook de hardware een belangrijke rol. CaptureTech is gecertificeerd partner van de grote fabrikanten. Zo kunnen wij voor jouw organisatie barcodescanners en wearables leveren van onder andere Zebra, Honeywell, Datalogic en Proglove. Met de koppeling tussen deze kwalitatief hoogwaardige hardware en onze software maakt optimaliseer je het orderpicking proces.

barcodescanner software bij Quantore
Onze klanten

Quantore

“Wij vertrouwen op de door CaptureTech geleverde producten en diensten, die medebepalend zijn voor ons bedrijfssucces”

Clifford Lenkens

Manager ICT

Bekijk case

Meer informatie?

Door de jaren heen hebben wij in de Benelux al vele logistieke bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun logistieke processen. Hierbij ging het vaak ook om de implementatie van barcodescanner software. In het grote aanbod van hard- en software op dit gebied, kunnen wij ons goed voorstellen dat het lastig kiezen is uit de juiste systemen. Gelukkig hebben onze experts de ervaring om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Wil je meer informatie? Of onze software uitproberen door middel van een demo? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie of een offerte?

Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close