Je hebt geïnvesteerd in procesoptimalisaties in je magazijn en maakt wellicht gebruik van een WMS, verschillende software tools en scanning of andere Auto-ID technieken. Dit heeft je geholpen om je magazijnactiviteiten te stroomlijnen en ze efficiënter te maken. En omdat je nu nauwgezet vastlegt wat er in het magazijn gebeurt verzamel je aanzienlijke hoeveelheden data over je processen.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je blijvend profiteert van deze investeringen? Hoe kun je jouw software, apparatuur en data inzetten om je magazijn nóg verder te verbeteren?

 

Lunch & Learn

Samen met onze partner Diract IT laten we je in een ochtend zien hoe je dit bereikt. We gaan het hebben over voorraadoptimalisatie, data-analyses en Business Intelligence, de perfecte order, de laatste features en updates in magazijnsoftware en innovaties en upgrades in hardware die je helpen om nog efficiënter te werken.

Daarmee laten we zien hoe je knelpunten en verbeteringen kunt vinden in je data, je operationele magazijnkosten kunt verlagen, productiviteit kunt verhogen, doorlooptijden verkorten, fouten verminderen en meer werkplezier kunt creëren. Zodat je maximaal en blijvend profiteert van je investeringen in magazijnautomatisering.

Wat kun je verwachten?

  • Live demo’s van innovatieve software tools & features
  • De laatste trends in WMS & Mobiele (handsfree) apparatuur
  • Mogelijkheid om zelf de nieuwste hardware te testen
  • Inspirerende en praktische klanten cases
  • Gratis afsluitende lunch met branchegenoten

Onze seminars worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3

Voor, tijdens en na de sessies is er ruime mogelijkheid om uitgebreid in te gaan op vragen specifiek voor jouw situatie en hardware en software uit te proberen.

"Na het bezoek aan de roadshow heb ik het idee weer volledig op de hoogte te zijn van het aanbod en de mogelijkheden die CaptureTech biedt."
Jurgen te Winkel, Logistiek Engineer bij Welkoop Retail

Schrijf je in

Klik hieronder op een van de edities en schrijf je daar in via het formulier.

Voor wie is dit event?

Managers die verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen bij organisaties met een magazijn of DC met 10-1000 magazijnmedewerkers. Zoals Logistiek Managers, IT Managers, Operations Managers, CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s, Suppy Chain Managers en Professionals, Warehouse Managers, Transport Managers en Logistiek Engineers.

Sprekers

Rogier Martens CaptureTech Consultant
Rogier Martens
Logistics Consultant bij CaptureTech

Rogier Martens is een ervaren professional binnen de logistieke automatisering. De afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende functies bekleed, variërend van project engineer, project manager tot business consultant. Rogier heeft uitgebreide kennis op het gebied van technologieën in de logistiek, van RF-scanning, mobility oplossingen, Voice (picking) en spraakherkenning, tot volledig gemechaniseerde systemen.

Bekijk profiel

Andre van Rijn grijs
André van Rijn
Founder Diract IT

André van Rijn is de oprichter en directeur van Diract IT. Bekend van hun Ceyenne WMS, biedt Diract IT-oplossingen voor automatisering en logistiek, gericht op middelgrote MKB-bedrijven in de e-commerce en logistieke sector. Ceyenne WMS is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring uit de dagelijkse logistieke praktijk. André heeft een achtergrond in de groothandel en retail en richtte Diract IT op om bedrijven te helpen hun logistieke processen te optimaliseren​​.

Bekijk profiel

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur bij CatureTech

Kees heeft meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector. Met talloze projecten in de retail, magazijnen en e-commerce omgevingen, heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van handmatige werkvloerprocessen door toepassing van technologieën en methodieken.

Zijn uitgebreide kennis deelt hij graag en stelt hem in staat om een breed scala aan supply chain uitdagingen aan te pakken. Na een eerste gesprek biedt Kees al inzicht in de eerste stappen die genomen kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om de logistieke processen te optimaliseren.

Bekijk profiel

Event sponsors

De sfeer proeven?

Bekijk de video van een van onze vorige events.

Liever direct contact?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Liever direct contact?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close