Events

Lunch & Learn: Leiderdorp

24 september, 2024 | 9:30 – 12:30 uur gevolgd door gratis lunch
Leiderdorp

Unieke plek met adembenemend uitzicht over de polder met de kenmerkende sloten en fluitende zangvogels en gunstige ligging aan de A4.

We gaan het hebben over voorraadoptimalisatie, data-analyses en Business Intelligence, de perfecte order, de laatste features en updates in magazijnsoftware en innovaties en upgrades in hardware die je helpen om nog efficiënter te werken.

Daarmee laten we zien hoe je knelpunten en verbeteringen kunt vinden in je data, je operationele magazijnkosten kunt verlagen, productiviteit kunt verhogen, doorlooptijden verkorten, fouten verminderen en meer werkplezier kunt creëren. Zodat je maximaal en blijvend profiteert van je investeringen in magazijnautomatisering.

Schrijf je direct in

Na een ochtend ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 • Live demo’s van innovatieve software tools & features
 • De laatste trends in WMS & Mobiele (handsfree) apparatuur
 • Mogelijkheid om zelf de nieuwste hardware te testen
 • Inspirerende en praktische klanten cases
 • Gratis afsluitende lunch met branchegenoten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is dit event?

Managers die verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen bij organisaties die een magazijn of DC hebben met 10-1000 magazijnmedewerkers. Zoals:

 • Logistiek Managers
 • IT Managers
 • Operations Managers
 • CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s
 • Supply Chain Managers en Professionals
 • Warehouse Managers
 • Transport Managers
 • Logistiek Engineers

Onze partners op dit event

 

"Na het bezoek aan de roadshow heb ik het idee weer volledig op de hoogte te zijn van het aanbod en de mogelijkheden die CaptureTech biedt."
Jurgen te Winkel, Logistiek Engineer bij Welkoop Retail

Sprekers

Rogier Martens
Rogier Martens
Logistics Consultant

Rogier Martens is een ervaren professional binnen de logistieke automatisering. De afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende functies bekleed, variërend van project engineer, project manager tot business consultant. Rogier heeft uitgebreide kennis op het gebied van technologieën in de logistiek, van RF-scanning, mobility oplossingen, Voice (picking) en spraakherkenning, tot volledig gemechaniseerde systemen.

Bekijk profiel

Andre van Rijn grijs
André van Rijn
Founder Diract IT

André van Rijn is de oprichter en directeur van Diract IT. Bekend van hun Ceyenne WMS, biedt Diract IT-oplossingen voor automatisering en logistiek, gericht op middelgrote MKB-bedrijven in de e-commerce en logistieke sector. Ceyenne WMS is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring uit de dagelijkse logistieke praktijk. André heeft een achtergrond in de groothandel en retail en richtte Diract IT op om bedrijven te helpen hun logistieke processen te optimaliseren​​.

Bekijk profiel

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

Kees heeft meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector. Met talloze projecten in de retail, magazijnen en e-commerce omgevingen, heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van handmatige werkvloerprocessen door toepassing van technologieën en methodieken.

Zijn uitgebreide kennis deelt hij graag en stelt hem in staat om een breed scala aan supply chain uitdagingen aan te pakken. Na een eerste gesprek biedt Kees al inzicht in de eerste stappen die genomen kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om de logistieke processen te optimaliseren.

Bekijk profiel

Praktische info

Wanneer?

24 september 2024

09:00 – 09:30: Inloop en ontvangst met koffie en thee
09.30 – 10:00: Introductie
10.00 – 12.30: Verschillende sessies
12.30 – Open: Verzorgde lunch

Waar?

Brasserie Polderfabriek
Bospolder 11
2353 XZ Leiderdorp
Unieke plek met adembenemend uitzicht over de polder met de kenmerkende sloten en fluitende zangvogels en door de gunstige ligging aan de A4 is Brasserie Polderfabriek zeer goed bereikbaar.
Bekijk op Google Maps

Vragen?

Heb je vragen, suggesties of ben je benieuwd naar vervolgedities? Neem dan contact op met Maarten de Bakker via [email protected].

close