Certified partner

Cloud based WiFi

De baanbrekende technologie van Cisco Meraki staat garant voor een stabiel, veilig en krachtig WiFi-netwerk. Access points worden beheerd in de cloud. De zeer uitgebreide configuratie- en beheermogelijkheden geven u vanuit één centrale locatie inzicht in het totale netwerk. U kunt per gebruiker inzicht krijgen in de gebruikte applicaties en gebruikte apparatuur. Met deze informatie kan het netwerk automatisch worden ingesteld om de best mogelijke performance te bieden aan iedere gebruiker. 

Professioneel WiFi beheer
Cisco Meraki is ontworpen voor professionele WiFi-toepassingen in de zakelijke markt. Een Meraki-netwerk kan bestaan uit meerdere locaties verspreid over de hele wereld. Het management van zo’n groot netwerk kan zeer eenvoudig via één tablet worden gedaan.

Als partner van Cisco Meraki kunt u vertrouwen op de kennis en expertise die nodig is om elke implementatie tot een succes te maken. Naast advies en implementatie biedt CaptureTech verschillende beheer opties, waarbij het volledige remote beheer (tot 24-7) of periodiek on-site beheer desgewenst kan worden opgenomen in de bestaande dienstverlening aan u als klant.

 

Geen fysieke of virtuele controller meer nodig

}

Altijd en veilig online

Schaalbaar van kleine kantoren tot grote warehouses

Uw gehele netwerk beheren vanaf één locatie

'

Lage implementatie- en onderhoudskosten

Beheer vanaf een locatie

Centraal overzichtsplatform van gebruikers, eindapparaten en toepassingen

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Hoe kunnen wij u helpen?