Events

Lunch & Learn: Hoofddorp

25 juni, 2024 | 9:30 – 12:30 uur gevolgd door gratis lunch
Hoofddorp

CaptureTech & Diract IT presenteren: 'Meer rendement op magazijninvesteringen door inzet van data, BI en innovaties in hardware & software'

Tijdens korte sessies ontdek je hoe je de nieuwste hardware en software kunt inzetten voor het optimaliseren van jouw warehouse processen. In een ongedwongen sfeer leer je in een ochtend hoe deze oplossingen je kunnen helpen met meer productiviteit, minder fouten en meer werkplezier. Voor, tijdens en na de sessies is er ruime mogelijkheid om uitgebreid in te gaan op vragen specifiek voor jouw situatie.

Schrijf je direct in

Na een ochtend ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 • Live demo’s van WMS features & MDM tools
 • Zelf uitproberen van de nieuwste magazijnapparatuur
 • Inspirerende klanten case studies
 • Gratis afsluitende lunch
 • Netwerk met branchegenoten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is dit event?

Managers die verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen bij organisaties die een magazijn of DC hebben met 10-1000 magazijnmedewerkers. Zoals:

 • Logistiek Managers
 • IT Managers
 • Operations Managers
 • CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s
 • Supply Chain Managers en Professionals
 • Warehouse Managers
 • Transport Managers
 • Logistiek Engineers

Onze partners op dit event

 

"Na het bezoek aan de roadshow heb ik het idee weer volledig op de hoogte te zijn van het aanbod en de mogelijkheden die CaptureTech biedt."
Jurgen te Winkel, Logistiek Engineer bij Welkoop Retail

Sprekers

Rogier Martens
Rogier Martens
Logistics Consultant

Rogier Martens is een ervaren professional binnen de logistieke automatisering. De afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende functies bekleed, variërend van project engineer, project manager tot business consultant. Rogier heeft uitgebreide kennis op het gebied van technologieën in de logistiek, van RF-scanning, mobility oplossingen, Voice (picking) en spraakherkenning, tot volledig gemechaniseerde systemen.

Bekijk profiel

Lucas Huzen
Lukas Huzen
Head of Product bij Diract IT

Lukas Huzen is de Head of Product bij Diract IT, waar hij verantwoordelijk is voor ontwikkeling van Ceyenne WMS. Met een scherpe focus op innovatie en klantgerichtheid, leidt hij strategische initiatieven om hoogwaardige oplossingen te leveren die de verwachtingen van klanten overtreffen. Met een diepgaand begrip van zowel technologie als logistieke behoeften, heeft Lukas een bewezen staat van dienst in het creëren van hoogwaardige softwareoplossingen voor warehouse management.

Bekijk profiel

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

Kees heeft meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector. Met talloze projecten in de retail, magazijnen en e-commerce omgevingen, heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van handmatige werkvloerprocessen door toepassing van technologieën en methodieken.

Zijn uitgebreide kennis deelt hij graag en stelt hem in staat om een breed scala aan supply chain uitdagingen aan te pakken. Na een eerste gesprek biedt Kees al inzicht in de eerste stappen die genomen kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om de logistieke processen te optimaliseren.

Bekijk profiel

Praktische info

Wanneer is de roadshow?

25 juni 2024

09.30 – 10:00: Ontvangst en introductie
10.00 – 12.30: Verschillende sessies
12.30 – Open: Gratis lunch

Waar is het?

Hoofddorp. Exacte locatie volgt later.

Vragen?

Heb je vragen, suggesties of ben je benieuwd naar vervolgedities? Neem dan contact op met Maarten de Bakker via [email protected].

close