Screen showing software to manage electronic shelf labels

Digitaliseer je magazijn of DC met electronic shelf labels

Neem de volgende stap in digitalisering van je warehouse met Electronic Shelf Labels en bespaar tijd en drukwerk. Deze elektronische magazijnetiketten worden uitgevoerd met artikelcodes, omschrijvingen, barcodes of met roterende controlegetallen voor bijvoorbeeld Voice Picking.

Beheer de Electronic Shelf Labels eenvoudig met de cloud software tool, die we integreren met jouw ERP of WMS.

Vraag een offerte aan

Warehouse worker voice picking an item with an electronic shelf label

Electronic Shelf Labels voor controlegetallen bij Voice Picking

Bij Voice Picking hebben verschillende picklocaties controlegetallen die de orderpicker uitspreekt om te valideren dat het juiste artikel gepickt wordt. Om te voorkomen dat medewerkers controlegetallen memoriseren dienen ze regelmatig gewijzigd te worden. Dit is kostbaar en een tijdsintensief werk.

Door papieren magazijnetiketten te vervangen door Electronic Shelf Labels beheer en vervang je eenvoudig en snel alle controlegetallen in jouw magazijn of distributiecentrum. Ook groepeer en splits je eenvoudig locaties voor bijvoorbeeld seizoensproducten.

Warehouse worker scanning an electronic shelf label with a barcode scanner

Electronic Shelf Labels voor barcode scanning

Vervang traditionele magazijnetiketten door Electronic Shelf Labels en kies voor een duurzame oplossing voor barcode scanning het magazijn. De ESL’s zijn configureerbaar en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van barcode, locatie, artikelcode, omschrijving, etc.

  • Zeer laag energieverbruik
  • Update snel alle labels via het draadloos netwerk
  • Geschikt voor ruimtes tussen -20°C en +30°C
  • Beschikbaar met verschillende bevestigingsopties
Warehouse worker voice picking an item with an electronic shelf label
ERP / WMS

Volledige integratie

CaptureTech verzorgt de implementatie en integratie met jouw WMS of ERP, van A tot Z. Hierdoor blijf je gebruik maken van je bestaande data en systemen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts.

Vraag een gesprek aan

Electronic shelf labels on a picking kart for orderpicking

Electronic Shelf Labels op pickkaren

Automatiseer manuele processen door gedigitaliseerde pickkarren met Electronic Shelf Labels. Met deze duurzame oplossing zijn papieren etiketten niet langer nodig, verminder je de kans op fouten en werk je efficiënter en betrouwbaarder.

Kantoor en werknemers van CaptureTech België

Verzekerd van de beste service

Door het verbinden van systemen, data en mensen maakt CaptureTech beter (samen)werken op kantoor en in logistiek mogelijk. We helpen onze klanten met het digitaliseren, optimaliseren en beheren van werkprocessen en IT-omgevingen. Hierdoor worden zij productiever en beleven hun medewerkers meer plezier aan hun werk.

Daar werken we aan met circa 65 enthousiaste CaptureTech’ers, verdeeld over onze kantoren in Nieuw-Vennep en Wommelgem. Al 20 jaar en voor meer dan 2500 klanten in de Benelux.

Over CaptureTech

Electronic Shelf Labels in jouw magazijn of DC?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close