Barcode systeem implementeren

Wil je een barcode systeem laten implementeren in jouw magazijn of distributiecentrum? Dan ben je bij CaptureTech aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie van complete barcode systemen. Hierbij moet je denken aan de barcodescanners zelf, maar ook de bijbehorende software en een stabiel WiFi-netwerk waarop je het systeem kunt laten draaien in het magazijn.

Gebruik de beste barcodescanners

Software en hardware gaan natuurlijk hand in hand. Gelukkig reikt onze expertise verder dan enkel software. Zo werken wij samen met de grootste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige barcodescanners. Dit zijn ZebraHoneywell en Datalogic. Deze partijen zijn allemaal wereldwijd actief en ontwikkelen producten die zijn afgestemd op gebruik in magazijn en dc’s.

Binnen de Benelux is CaptureTech implementatiepartner van deze merken barcodescanners. Welke barcodescanners voor jouw organisatie het meest geschikt zijn, is afhankelijk van jouw logistieke processen, wensen, huidige IT-landschap en korte- en lange termijn doelstellingen. Gelukkig zijn wij merkonafhankelijke adviseurs op dit gebied en kijken wij met een scherp oog naar de beste oplossing in jouw situatie.

 

Implementatie door CaptureTech

Het implementeren van een barcode systeem vraagt om zorgvuldigheid. Het is namelijk van belang dat de hardware en software goed op elkaar afgestemd zijn. Zo haal je het maximale uit deze investering. Bij CaptureTech hebben wij al meer dan 2750 logistieke implementaties mogen voeren voor bedrijven in uiteenlopende branches. Hierdoor weten we precies welke combinaties en technieken werken voor jouw bedrijf.

barcode systeem implementeren

Efficiënte processen met het juiste barcode systeem

Barcode systemen worden veel gebruikt in magazijnen en distributiecentra. Met een juiste inzet van barcodescanners en bijbehorende software verhoog je de efficiëntie binnen het logistieke proces. Het levert tijdwinst op en zorgt dus ook voor een aanzienlijke kostenbesparing. Daarnaast wordt het werk voor order pickers eenvoudiger gemaakt en reduceer je de kans op menselijke fouten.

Op het gebied van software voor barcodesystemen onderscheiden wij ons met onze zelfontwikkelde software: CaptureTech Connect. Met deze softwareoplossing heeft u meer grip op de processen op de werkvloer. U ziet namelijk eenvoudig waar de knelpunten binnen het magazijn liggen, zodat u hier snel op in kunt spelen.

"Wij vertrouwen op de door CaptureTech geleverde producten en diensten, die medebepalend zijn voor ons bedrijfssucces"
Clifford Lenkens, Manager ICT, Quantore

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact met ons op via +31 252 241544 of stuur een mail naar [email protected].

CaptureTech medewerker virtual tether
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close