• Compact en klein formaat
  • IP65 gecertificeerd
  • Temperatuurbestendigheid van 0 tot 45° C
  • Voorzien van een gebruiksvriendelijke configuratiesoftware
  • Snelle scansnelheid

De Matrix 120 van Datalogic

De Matrix 120 is een kleine en krachtige 2D-scanner die speciaal is ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen. Het is de kleinste scanner in zijn klasse en biedt uitstekende prestaties en veelzijdigheid.

De Matrix 120 is ideaal voor situaties waarin ruimte beperkt is en eenvoudige integratie belangrijk is. Het kan worden gebruikt in verschillende sectoren en is ideaal voor het printen en aanbrengen van labels. Ook is het geschikt voor instaptoepassingen in fabrieksautomatisering, zoals de elektronica-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie.

De scanner is verkrijgbaar in verschillende modellen, met verschillende sensoren voor het lezen van verschillende soorten barcodes. Het heeft ook speciale versies voor het lezen van barcodes op korte afstand  en voor gebruik op reflecterende oppervlakken.

De Matrix 120 is stevig gebouwd en kan omgaan met uitdagende omgevingsomstandigheden, zoals stof en vochtigheid. Het kan ook worden gebruikt in de bandenindustrie aangezien de scanner beschermd is tegen wavelgas.

De Matrix 120 is gemakkelijk te gebruiken, met handige functies zoals configuratiesoftware, een knop om snel toegang te krijgen tot belangrijke functies en een gebruiksvriendelijke interface.

Kortom, deze vaste scanner van Datalogic is een kleine maar krachtige scanner die uitblinkt in prestaties en gebruiksgemak. Het is geschikt voor verschillende industriële toepassingen en biedt betrouwbare barcodeleesmogelijkheden in een compactformaat.

Specificaties Matrix 120

Dimensions45.4 x 31.1 x 23.5 mm of 45.4 x 48.5 x 23.5 mm
Operating Temperature0°C tot 45°C
Storage Temperature-20°C tot 70°C
Gewicht117 gram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datalogic Matrix 120

De Matrix 120 is een kleine en krachtige 2D-scanner voor industriële omgevingen. Het leest verschillende barcodes, is compact en gemakkelijk te gebruiken. Het is geschikt voor diverse sectoren en biedt ten alle tijden betrouwbare prestaties.

Offerte aanvragen

close