• Eenvoudig te koppelen aan andere mobiele apparaten
  • Ondersteuning voor Android, IOS en Windows
  • Krachtige batterij
  • Werkt optimaal in verschillende omgevingen

Operationele efficiëntie optimaliseren met de RFD8500

De RFD8500 is een veelzijdig apparaat waarmee je op eenvoudige, gemakkelijke en kosteneffectieve manier RFID-technologie en barcodescantechnologie kunt toevoegen aan geselecteerde Zebra- en compatibele mobiele apparaten, tablets en smartphones van derden. Door de Bluetooth-sled te koppelen aan jouw mobiele apparaat en het mobiele apparaat aan de RFD8500 te bevestigen, krijg je met één hand een complete RFID-oplossing. Als je de voorkeur geeft aan de stand-alone modus, kun jij het mobiele apparaat in een zak of holster plaatsen en de RFID-sled apart gebruiken. Dankzij de ondersteuning voor Android, iOS en Windows ben je verzekerd van de bescherming van jouw investering op de lange termijn.

Met de RFD8500 kun je ongeëvenaarde prestaties leveren, of jouw werknemers nu RFID-tags of barcodes vastleggen. Ze kunnen snel en gemakkelijk tags en barcodes vastleggen, waardoor de productiviteit, operationele efficiëntie en klantenservice worden verbeterd. Of je nu inventarisitems, producten in de detailhandel, assets in de logistiek of andere RFID-gelabelde objecten moet volgen, de RFID-sled van Zebra biedt de nodige functionaliteit om dit soepel en accuraat uit te voeren.

Met de toevoeging van RFID-mogelijkheden kun je RFID-tags lezen, schrijven en meerdere tags tegelijkertijd vastleggen. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit, operationele efficiëntie en klantenservice worden verbeterd. Of je nu inventarisbeheer en de supply chain-processen verbetert. Daarnaast biedt de geïntegreerde 1D/2D-barcodescantechnologie de flexibiliteit om ook barcodes te lezen, waardoor je een alles-in-één oplossing hebt voor het vastleggen van verschillende typen data.

Met de RFD8500 kun je dus de productiviteit en operationele efficiëntie van jouw bedrijf verbeteren, ongeacht de branche waarin je actief bent. Of je nu in de detailhandel, logistiek, gezondheidszorg, transport of een andere sector werkt, deze RFID-sled van Zebra kan een waardevolle aanwinst zijn om jouw efficiëntie en productie te optimaliseren. Door het leveren van snelle en nauwkeurige RFID- en barcodescantechnologie draagt de RFD8500 bij aan het verbeteren van processen, het minimaliseren van fouten en het verhogen van de klanttevredenheid.

 

Hans Anders logo

“De RFID-oplossing zorgt voor een betere aanvulling van het assortiment en draagt het bij aan een hogere servicegraad in onze winkels.”

Karin van Braam, Director Merchandise Planning & Category Management

Specificaties

Dimensies13 cm H x 8 cm W x 18.5 cm L
Nominale leesafstand± 6 meter
Drop Spec Multiple 1.2 m drops to concrete (0° to 40° C)
GewichtImager Version: 435 gram Non-Imager Version: 430 gram
Tumble Spec1000 drops (500 tumbles, 1.6 ft./0.5 m) at room temperature

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zebra RFD8500

Met ondersteuning voor Android, IOS en Windows krijg je echte investeringsbescherming. Of jouw werknemers nu RFID-tags of barcodes vastleggen, de RFD8500 van Zebra is op dat gebied ongeëvenaard.

Offerte aanvragen

close