Zebra lanceert ZD421 Dekstop Printers

Zebra lanceert ZD421 Dekstop Printers

Voortbouwend op de populaire GK Series, lanceert Zebra deze maand de ZD421 Series van Advanced Desktop Printers. Door vernieuwde technologie zijn deze printers 30% krachtiger dan de voorgaande ZD240 Series en 700% meer dan de GK Series.

Flexibel, betrouwbaar en veilig

De ZD421 desktop printers komen met een intuitieve user-interface en zijn eenvoudig te installeren door Print DNA and installatie wizards. Manage de printer on-site of op afstand middels de web-based management tool en gebruik Print Touch met NFC om te pairen of instructievideos te bekijken. Verder zorgt Zebra’s PrintSecure voor de nodige beveiliging en vermindering van downtime. Direct thermal, thermal transfer, healthcare and ribbon cartridge modellen ondersteunen een groot aantal toepassingen.

De ZD421 is eenvoudig te integreren in uw bestaande proces en ondersteunt zowel EPL als ZPL printertalen en kan zelfs andere printertalen emuleren middels Zebra’s Virtual Devices app. Ook kunnen de bestaande labelformaten worden behouden, er zijn dus geen modificaties nodig. Het laden van de ribbon cartridge duurt slechts enkele seconden en door de slimme chip weet u direct wanneer het tijd is om de cartridge te vervangen.

 

ZD421 Desktop Printer Accessoires

De volgende accessoires zijn beschikbaar voor de ZD421 printer:

  • Desktop printer battery pack and housing
  • Carrying case
  • ZKDU – Zebra keyboard display unit
  • Mounting plate
  • Enclosed power supply

Vind alle specificaties hier als PDF download.

Printer inruilprogramma

De lancering van de ZD421 Series maakt het extra aantrekkelijk om nu gebruik te maken van Zebra’s tijdelijke printer inruilprogramma. Hiermee kunt u uw oude printers (van iedere fabrikant) inleveren tegen een korting op nieuwe Zebra industrial, mobile, desktop of card printers. Wilt u weten welke Zebra modellen in aanmerking komen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

 

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in als u meer wilt weten over de ZD421 Series Advanced Desktop Printers of gebruik wilt maken van het printer inruilprogramma van Zebra.

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!