Print & Apply labeling

Print & apply labeling is een type labelingsysteem dat automatisch labels afdrukt en ze in real-time aanbrengt op producten, verpakkingen of andere voorwerpen. Dit systeem combineert een labelprinter en een labelapplicator in één apparaat, waarmee automatisch labels kunnen worden afgedrukt en aangebracht op artikelen terwijl ze langs een productielijn of transportband bewegen.

Print and apply labelmachine

Print & apply etikettering wordt algemeen gebruikt in een groot aantal industrieën, waaronder productie, logistiek en retail, waar nauwkeurigheid en snelheid van het etiketteren essentieel zijn. Het systeem maakt handmatige etikettering overbodig, waardoor de kans op fouten afneemt en de productiviteit toeneemt.

Print & apply etiketteersystemen kunnen worden geprogrammeerd om voor elk artikel specifieke etiketten af te drukken en aan te brengen, inclusief barcodes, productinformatie, verzendetiketten en meer. Ze kunnen ook worden geïntegreerd met andere systemen, zoals barcode scansystemen, WMS en ERP systemen, om een uitgebreide en geautomatiseerde etiketteringsoplossing te bieden.

close