Pallet labeling

Pallet labeling is het proces van het identificeren en markeren van pallets in een magazijn of opslagruimte. Een pallet is een platform of een houten frame dat wordt gebruikt om producten te vervoeren, opslaan en verzenden.

Pallet labeling maakt het mogelijk om pallets te identificeren en te volgen tijdens het transport, de opslag en de verzending van producten. Labels kunnen worden geplaatst op de pallet en kunnen informatie bevatten zoals de locatie van de pallet, het product dat erop staat, het aantal producten op de pallet, de productcode en andere relevante gegevens.

Deze informatie is belangrijk voor het beheer van voorraad, order picking en verzending, en het vergemakkelijkt de traceerbaarheid van producten. Pallet labeling kan ook worden geïntegreerd met andere systemen, zoals magazijnbeheersystemen en barcodescanners, om het proces van pallet-identificatie en volgen te automatiseren en te verbeteren.

Automatic labeling

Etiketten kunnen ook automatisch worden aangebracht. We spreken dan van automatic labeling. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

close