Nieuws

CaptureTech introduceert cybersecurity oplossing voor bedrijven met logistieke processen

19 oktober, 2023
VCK Logistics warehouse scanning
19 oktober, 2023

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

De IT- en OT-systemen van bedrijven met logistieke processen en de apparatuur die ze in hun magazijnen of productielocaties en kantoren gebruiken staan steeds vaker in verbinding met elkaar en met het internet. Hierdoor ontstaat de behoefte aan één IT-partner die zowel logistieke locaties als kantoren kan bedienen. Deze geïntegreerde aanpak voorkomt vingerwijzen tussen IT-leveranciers en zorgt voor een geïntegreerde aanpak voor de beveiliging van de gehele operationele infrastructuur. Daarom is de gecombineerde cybersecurity-oplossing CaptureTech Cyber Shield ontwikkeld, om een dergelijke solide beveiliging te waarborgen.

Zeker bij groothandels, maakindustrie, e-commerce, retail en de transport & logistiek waar stilstand van operationele processen aanzienlijke financiële gevolgen kunnen hebben, is een dergelijke all-in-one oplossing essentieel.

CaptureTech Cyber Shield is ontwikkeld om deze bedrijven te beschermen tegen hacks en cyberaanvallen, dataverlies te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met een aanpak op maat, gebaseerd op de specifieke situatie en wensen van elke klant en steeds eenvoudig aanpasbaar, wordt CaptureTech Cyber Shield aangeboden voor een vast bedrag per maand. Deze innoverende service biedt een nieuwe maatstaf van veiligheid in een steeds meer gedigitaliseerde logistieke wereld.

"In de huidige digitale wereld wordt cybersecurity een steeds grotere uitdaging voor bedrijven van alle groottes. Met Cyber Shield bieden we een oplossing die niet alleen bedreigingen detecteert, maar ze ook proactief aanpakt, zodat onze klanten met vertrouwen hun dagelijkse processen kunnen uitvoeren. "
Maarten Anderson
Maarten Anderson
CEO

Maatwerk pakket

De dienst omvat bewezen beveiligingsinstrumenten zoals Microsoft Defender, Conditional Access en Disaster Recovery, aangevuld met services zoals incidentmeldingen, endpoint bescherming, beheerde firewall en identiteitsbeveiliging. Maar analyseert ook proactief cybersecurity-risico’s, beveiligt (wifi)netwerken en servers, stelt noodplannen op en voorziet medewerkers van training in cyberbewustzijn. Het doel is organisaties te helpen hun digitale beveiliging aanzienlijk te versterken.

Bovendien maakt uitgebreide 24/7 IT-ondersteuning deel uit van het pakket, samen met een uitgebreid netwerk van security specialisten door het hele land. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op voortdurende monitoring en bescherming van hun gegevens en IT-systemen volgens de laatste technologische standaarden.

Dankzij strategische overnames en samenwerkingen, is CaptureTech in staat om een nog breder scala aan IT-diensten aan te bieden. Ook heeft CaptureTech haar team aanzienlijk kunnen uitbreiden en tegelijkertijd een reeks nieuwe diensten ontwikkeld, waaronder de nu gelanceerde CaptureTech Cyber Shield.

CaptureTech blijft voortbouwen op haar reputatie als een betrouwbare partner in IT en logistieke automatisering door innovatieve diensten te leveren die klanten helpen hun logistieke processen te optimaliseren en te beveiligen. Met deze nieuwe toevoeging aan hun dienstenportfolio bevestigt CaptureTech opnieuw haar unieke positie op dit gebied.

“In de huidige digitale wereld wordt cybersecurity een steeds grotere uitdaging voor bedrijven van alle groottes,” zegt Maarten Anderson, CEO van CaptureTech. “Met Cyber Shield bieden we een oplossing die niet alleen bedreigingen detecteert, maar ze ook proactief aanpakt, zodat onze klanten met vertrouwen hun dagelijkse processen kunnen uitvoeren.”

Lancering op logistieke vakbeurzen

CaptureTech Cyber Shield wordt aan het brede publiek getoond in België op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen op 17, 18 en 19 oktober. In Nederland zal CaptureTech dit doen op de ICT & Logistiek vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht op 8 en 9 november op zowel een eigen stand als op het Cyber Security Paviljoen.

Over CaptureTech

Met 20 jaar ervaring en meer dan 2500 tevreden klanten, verbetert CaptureTech de productiviteit en het werkplezier van bedrijven door de digitalisering en optimalisatie van werkprocessen en IT-omgevingen. Geleid door kernwaarden zoals deskundigheid, oplossingsgerichtheid en laagdrempeligheid, wordt betrouwbare hardware, intuïtieve software en IT-diensten geleverd, variërend van Voice Picking, RFID en Barcoding technologieën tot Cloud services en volledige IT-security.

Benieuwd hoe onze oplossingen je kunnen helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Benieuwd hoe onze oplossingen je kunnen helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close