Events

Supply Chain Innovations 2024

14 maart, 2024 | 09.00 uur
Antwerp Expo

Hét onmisbare evenement voor jou als supply chain professional! Het is dé plek waar je de nieuwste kennis en waardevolle netwerkmogelijkheden vindt.

Wat kun je verwachten? Op Supply Chain Innovations 2024 delen we een breed scala aan innovatieve toepassingen binnen Supply Chain Management. In slechts één dag ben je weer helemaal op de hoogte en kun je gefundeerde beslissingen nemen.

De drie hoofdpunten van Supply Chain Innovations 2024

Organisator Value Chain heeft drie hoofdpunten ontwikkeld:

  • Een hoogwaardig seminarprogramma met tientallen kwalitatieve presentaties.
  • Een selecte groep toonaangevende ontwikkelaars die je laten zien wat er vandaag én morgen mogelijk is binnen hun sector.
  • Een innovatief netwerkplatform waarmee je via ons speciaal ontworpen online datingsysteem met iedereen kunt netwerken.

 

Wat staat er op het programma?

1. Seminars

Meer dan 30 presentaties, verdeeld over parallelle sessies, behandelen een scala aan onderwerpen. Deze zijn slim gegroepeerd onder thema’s als ‘Digitalisering’, ‘Business Performance Management’, ‘Omni-channel management’, en meer. De aanpak varieert van conceptueel en academisch tot case studies, met veel aandacht voor praktijkervaringen van collega’s.

2. Beursvloer

Elk jaar ontvangen we meer dan 60 aanbieders van innovatieve oplossingen die jouw supply chain optimaliseren en efficiënter maken. Ze staan klaar om je te ontmoeten op hun contactpunt, wat een informele gelegenheid biedt om kennis uit te wisselen met professionals.

3. Netwerken

Daarnaast krijg je de kans om 850 andere professionals te ontmoeten en met hen te netwerken, wat de kern vormt van Supply Chain Innovations 2024.

Supply Chain Innovations 2024 overzicht programma

Operations & IT

Value Chain organiseert ook de MTO-conferentie over Management, Operations & Technology, die plaatsvindt in de middag van Supply Chain Innovations 2024. Tijdens deze conferentie worden innovatieve concepten gepresenteerd, producten en prestaties in korte interviews van maximaal 6 minuten.

Hoewel netwerken van groot belang is, kan het soms lastig zijn. Daarom nodigen is er de ‘eventmanager’. Hiermee leg je niet alleen gemakkelijker contact met oplossingsaanbieders, maar ook met collega’s waarmee je anders misschien niet snel zou praten. Ontdek waar zij aan werken en hoe ze uitdagingen aanpakken in persoonlijke gesprekken. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen; door te luisteren naar anderen, hun perspectieven te begrijpen en nieuwe ideeën op te doen, kunnen we veel leren.

Supply Chain Innovations wordt bezocht door managers die allen gemeen hebben dat ze verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen. CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s, Supply Chain Managers, Logistics Managers, Procurement, Planning, Demand, projectleaders, warehouse managers, transport & distribution managers.

Ons team op Supply Chain Innovations

CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Tim Blauwers
Accountmanager
Ellen van Hove
Ellen van Hove
Accountmanager
Christoph Lambot
Christoph Lambot
Accountmanager

Praktische info

Wanneer is Supply Chain Innovations?
Donderdag 14 maart 2024

Waar is het?

Antwerp Expo
Hal 1
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Schrijf je nu in voor SCI 2024 Antwerpen

Schrijf je online gratis in voor de Supply Chain Innovations 2024. Dat bespaart je 139 euro en wachttijd bij de ingang. Elke inschrijving wordt door Value Chain vooraf gecheckt. Inschrijving is gratis mits je behoort tot de doelgroep van dit evenement en kan via onderstaande inschrijfopties.

Wees van harte welkom op stand 37, waar Tim Blauwers, Christoph Lambot en Ellen van Hove graag met je in gesprek gaan over onze logistieke oplossingen.

 

Programma Supply Chain Innovations 2024

Het definitieve programma is nu beschikbaar. Download het Supply Chain Innovations 2024 programmaboek om een idee te krijgen van het aanbod.

Download

supply chain innovations brochure

Blijf op de hoogte

Wil je steeds op de hoogte blijven van de laatste logistieke evenementen in Nederland en België? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal één keer per maand een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en uitnodigingen voor events.

"*" geeft vereiste velden aan

close