Events

Roadshow: Kasterlee

6 september, 2023 | 9:30 – 12:30 uur gevolgd door gratis lunch
Kasterlee

Samen met onze partner Honeywell organiseren we de roadshow 'Verhoog productiviteit en plezier met handsfree technologie'.

Tijdens korte sessies ervaar je hoe je de nieuwste hardware en software kunt inzetten voor jouw magazijnprocessen. In een ongedwongen sfeer leer je in een ochtend hoe deze oplossingen je kunnen helpen met meer productiviteit en efficiëntie, minder fouten en meer werkplezier. Voor, tijdens en na de sessies is er ruime mogelijkheid om uitgebreid in te gaan op vragen specifiek voor jouw situatie.

Schrijf je direct in

Na een ochtend ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 • Live demonstraties
 • De nieuwste oplossingen
 • Inspirerende klanten case studies
 • Gratis afsluitende lunch
 • Netwerk met branchegenoten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is dit event?

Managers die verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen bij organisaties die een magazijn of DC hebben met 10-1000 magazijnmedewerkers. Zoals:

 • Logistiek Managers
 • IT Managers
 • Operations Managers
 • CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s
 • Suppy Chain Managers en Professionals
 • Warehouse Managers
 • Transport Managers
 • Logistiek Engineers
"Na het bezoek aan de roadshow heb ik het idee weer volledig op de hoogte te zijn van het aanbod en de mogelijkheden die CaptureTech biedt."
Jurgen te Winkel, Logistiek Engineer bij Welkoop Retail

Sfeerimpressie van de vorige editie

Sprekers

Rogier Martens
Rogier Martens
Logistics Consultant

Rogier Martens is een ervaren professional binnen de logistieke automatisering. De afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende functies bekleed, variërend van project engineer, project manager tot business consultant. Rogier heeft uitgebreide kennis op het gebied van technologieën in de logistiek, van RF-scanning, mobility oplossingen, Voice (picking) en spraakherkenning, tot volledig gemechaniseerde systemen.

Bekijk profiel

Honeywell logo
Jan Pieter Deroover
Solution Architect

Jan Pieter DeRoover is een ervaren Solution Architect met een achtergrond in consultancy en mobile device management. Hij is momenteel werkzaam bij Honeywell en gebruikt zijn uitgebreide kennis en ervaring om oplossingen te ontwerpen en implementeren voor magazijnen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de technologie- en logistieke sector is Jan Pieter een deskundige spreker die in staat is om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen en deelt graag zijn praktische ervaring en inzichten.

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

Kees heeft meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector. Met talloze projecten in de retail, magazijnen en e-commerce omgevingen, heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van handmatige werkvloerprocessen door toepassing van technologieën en methodieken.

Zijn uitgebreide kennis deelt hij graag en stelt hem in staat om een breed scala aan supply chain uitdagingen aan te pakken. Na een eerste gesprek biedt Kees al inzicht in de eerste stappen die genomen kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om de logistieke processen te optimaliseren.

Bekijk profiel

Praktische info

Wanneer is de roadshow?

6 september, 2023

09.30 – 10:00: Ontvangst en introductie
10.00 – 12.30: Verschillende sessies
12.30 – Open: Gratis lunch

Waar is het?

den Eyck
Houtum 39
2460 Kasterlee

Vragen?

Heb je vragen, suggesties of ben je benieuwd naar vervolgedities? Neem dan contact op met Maarten de Bakker via [email protected].

close