Cyber Awareness Academy
Cyber Security

Cyber Awareness Academy

Met de Cyber Awareness Academy van CaptureTech Cyber Shield leer je medewerkers phishing en andere bedreigingen herkennen en voorkom je dat ze toegang geven aan cybercriminelen tot je data en systemen.

Human Firewall

Door training kunnen medewerkers de nodige kennis en vaardigheden verwerven om zichzelf en hun gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen. Hiervoor werken we samen met Phished. Met dit platform automatiseer je cybersecurity awareness training dankzij een holistische aanpak die veel meer doet dan phishingsimulaties versturen.

Cyber Security draait niet om computers maar om mensen, want 90% van alle cybersecurity incidenten start met een menselijke fout. School je collega’s bij met hyperrealistische simulaties en AI gedreven trainingssoftware. Zo leer je jouw medewerkers hoe ze Phishing en andere cyberdreigingen kunnen herkennen en er effectief mee om te gaan. Eén op de vijf werknemers loopt in de Phishing val, maar na een jaar training daalt dat cijfer tot minder dan 5%! Bouw daarom samen met ons aan jou Human Firewall.

Maar liefst 98,8% van de IT Managers en CEO’s geven deze trainingen een positieve klantwaardering.

Cyberbewustzijn brochure

Download de Cyberbewustzijn brochure voor meer informatie over de cyber awareness trainingsmethode.

Download als PDF

CaptureTech Cyberbewustzijn brochure

Cyber Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Mocht je daarna kiezen voor ons CaptureTech Cyber Shield abonnement dan doen we deze scan ieder jaar opnieuw en voeren we ook phishing simulaties uit.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close