Blog

Het voordeel van één ICT-partner voor de logistieke én kantooromgeving

19 november, 2020
BMaarten de Bakker from CaptureTech
Maarten de Bakker
Marketing Manager
ict partner
19 november, 2020
Maarten de Bakker
Marketing Manager

Elke dag zien wij hoe belangrijk ICT is binnen de logistieke omgeving en binnen de kantooromgeving. Een niet goed werkende ICT-omgeving kan ervoor zorgen dat de apparatuur of het WMS-systeem niet optimaal gebruikt wordt. ICT is een dermate belangrijk onderdeel binnen logistieke processen dat werkzaamheden zoals orderpicking stil komen te liggen als de ICT niet werkt. Denk bijvoorbeeld aan de orderpicker die buiten het bereik van de WiFi terecht komt. Een paar minuten letterlijk stilstaan kan grote gevolgen hebben voor de omzet, het imago en de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

Organisaties met logistieke processen hebben naast een logistieke omgeving ook een kantooromgeving. De kantooromgeving kan niet zonder moderne ICT. Of dit nu letterlijk óp kantoor is of vanuit huis, er kan niet meer gewerkt worden zonder ICT-faciliteiten (zoals devices, apps en het netwerk). Technisch gezien is er weinig onderscheid tussen op kantoor werken en thuiswerken. Alles kan tegenwoordig zo worden ingericht dat thuis alles net zo werkt als op kantoor. Zolang je maar beschikt over de juiste hardware, software én een goede netwerkverbinding.

Eén partner met de juiste kennis van beide omgevingen

Beide omgevingen vragen om specifieke behoefte qua kennis en expertise op het vlak van ICT. Of dit nou gaat om advies en ontwerp van de ICT-infrastructuur tot projectuitvoer, de levering van hard- en software of het dagelijks beheer.

Veel organisaties binnen de logistiek behandelen beide ICT-omgevingen als aparte disciplines. De huidige ICT-partner voor de kantooromgeving heeft vaak niet de kennis van de logistieke omgeving en vice versa. Daarom gebruiken ze meestal twee leveranciers. Maar wie neemt de verantwoordelijkheid als het fout gaat? We zien zoveel onenigheid voorbijkomen.

One-stop-shop

Door te kiezen voor één leverancier van de ICT-infrastructuur voor zowel uw kantooromgeving als uw logistieke omgeving, maakt u alles eenvoudiger. Door alle ICT bij één partij onder te brengen krijgt u betere service en heeft u onderaan de streep minder budget nodig.

We gaan graag met u in gesprek, om samen te kijken naar één passende oplossing.

Benieuwd hoe onze oplossingen u kunnen helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

 

BMaarten de Bakker from CaptureTech
Maarten de Bakker
Marketing Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close