Efficiënt, Veilig & Betrouwbaar

Elektronische lockers: Efficiënt en veilig uw bedrijfsmiddelen beheren

“Volledige controle over uw waardevolle bedrijfsmiddelen”
Het beheer van sleutels en bedrijfsmiddelen is voor vele organisaties een behoorlijke uitdaging. Dit brengt vaak directe en indirecte kosten met zich mee. Dit geldt voor sleutels en bedrijfsmiddelen in bewaking, geldtransport, zorgsector, hotels, autodealers, overheidsinstellingen en algemene bedrijven.

Caplocker

“Efficiënt, eenvoudig en veilig.”

De elektronische lockers van CaptureTech zijn een efficiënte manier om uw bedrijfsmiddelen te beheren. Het systeem biedt volledig inzicht en u kunt alles eenvoudig monitoren. Dat maakt dat u niet langer eindeloos veel uren kwijt bent aan administratie en uitgebreid zoekwerk.

De CapLocker: het elektronische lockersysteem, is specifiek ontwikkeld voor efficiënt beheer van waardevolle bedrijfsmiddelen. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief software voor een gesloten audit trail en web-based reserveringsplatform.

Enkele voordelen op een rij:
N

Efficiënter beheer

N
Easy tracking & monitoring
N
Persoons ongebonden overdracht
N
Minder administratie
N
Verbeterde beveiliging
N

Alerts module

opties

Modulair

Software voor de beheerder: Webmanager

Online platform voor registreren, beheren en rapporteren

Het uitlenen van bedrijfsmiddelen wordt overzichtelijker en minder tijdrovend. Middels de WebManager kunt u ten alle tijden inzien waar bedrijfsmiddelen of sleutels zich bevinden. De web-based applicatie beantwoordt de vragen: wie heeft wat, waar en wanneer geleend of teruggebracht.

N

Eenvoudig toevoegen of verwijderen van gebruikers, bedrijfsmiddelen of sleutels

N
Waterdichte en real-time audit trail
Meer over het gemak en alle voordelen van de WebManager

Software voor de gebruiker: reserveringsmodule

Eenvoudig & Veilig Online Reserveren

Vooraf reserveren kan niet eenvoudiger. Met de web-based reserveringsapp reserveert u eenvoudig en veilig de gewenste middelen en haalt u deze op met de ontvangen QR-code.

Als beheerder heeft u een set aan tools, waarmee het beheer van uw middelen eenvoudig en overzichtelijker wordt. Van eenvoudig alerts aanmaken tot duidelijke rapportages en nog veel meer.

CaptureCloud biedt de mogelijkheid om de CaptureTech WebManager te laten hosten door CaptureTech. U hoeft dus geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken.

Voordelen:

N
Geen eigen server en serverbeheer
N
99,995% Uptime: Microsoft Azure Cloud
N
24/7 Monitoring en Back-up inclusief noodherstel
N
24/7 Toegang via internet via (mobiele) webbrowser en veilige
SSL-verbinding.

3RD party

Integreer met uw bestaande Software

De CaptureTech WebManager kan eenvoudig geïntegreerd en gekoppeld worden met uw bestaande software. Denk hierbij aan FMiS, zoals een TOPdesk, Ultimo of Planon of alle gangbare toegangscontrolesystemen, zoals Lenel, Nedap, MiFare. Hierdoor maakt u gebruik van bestaande gegevens zoals gebruikers en middelen.

De CaptureTech WebManager wordt op dat moment gevoed vanuit een extern systeem en maakt vervolgens een feilloze connectie met de CapLocker.

Voordelen:

N

Werken vanuit bestaande en bekende applicatie en platformen

N

Automatische koppeling van gebruikers en middelen

N

Tweerichtingsverkeer voor uitgifte en teruggave

N

Vooraf reserveren vanuit bestaande applicaties, zoals TOPdesk, Ultimo of Planon

veilig en hygiënisch beheer van uw bedrijfsmiddelen

UV-C CapLocker

Hoe werkt het?
Het unieke aan deze oplossing is de combinatie van veilige ontsmetting + efficiënt beheer. Een gebruiker ontleent bedrijfsmiddelen d.m.v. een pincode of contactloze badge. De CaptureTechWebManager registreert elke inname, uitgifte en nu ook elk desinfecteer proces.

Bij een stand-alone versie kunnen er 3 middelen tegelijk ontsmet worden waarbij geregistreerd wordt wie, wat, wanneer heeft ontsmet.

Bij de integratie met een complete CapLocker uitleenmuur werkt de UVC-kolom als een bijkomende functie. De ontlener van een middel kan voor of na de uitgifte het middel veilig en vlot ontsmetten voor gezond gebruik.

Vertrouwd en gebruikt door

500+ Organisaties

Meer informatie, demo of een offerte?

Vul uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen!

× Hoe kunnen wij u helpen?