Roadshow

Verhoog productiviteit en plezier met handsfree technologie

Ervaar tijdens korte sessies hoe je de nieuwste hardware en software kunt inzetten voor jouw magazijnprocessen.

In een ongedwongen sfeer ontdek je in een ochtend hoe handsfree oplossingen je kunnen helpen met meer productiviteit en efficiëntie, minder fouten en meer werkplezier. Voor, tijdens en na de sessies is er ruime mogelijkheid om uitgebreid in te gaan op vragen specifiek voor jouw situatie. Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Honeywell

Wat kun je verwachten?

  • Live demonstraties van de nieuwste oplossingen
  • Inspirerende en praktische klanten case studies
  • Gratis afsluitende lunch met branchegenoten

Voor wie is dit event?

Managers die verantwoordelijkheid dragen voor het optimaliseren van de goederen-, informatie- en kostenstromen bij organisaties met een magazijn of DC met 10-1000 magazijnmedewerkers. Zoals Logistiek Managers, IT Managers, Operations Managers, CEO’s, CFO’s, COO’s, CIO’s, Suppy Chain Managers en Professionals, Warehouse Managers, Transport Managers en Logistiek Engineers.

 

Kies hieronder uit de beschikbare edities en schrijf je in om je plek te reserveren.

Sprekers

Rogier Martens
Rogier Martens
Logistics Consultant

Rogier Martens is een ervaren professional binnen de logistieke automatisering. De afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende functies bekleed, variërend van project engineer, project manager tot business consultant. Rogier heeft uitgebreide kennis op het gebied van technologieën in de logistiek, van RF-scanning, mobility oplossingen, Voice (picking) en spraakherkenning, tot volledig gemechaniseerde systemen.

Bekijk profiel

Jan Pieter Deroover
Solution Architect

Jan Pieter DeRoover is een ervaren Solution Architect met een achtergrond in consultancy en mobile device management. Hij is momenteel werkzaam bij Honeywell en gebruikt zijn uitgebreide kennis en ervaring om oplossingen te ontwerpen en implementeren voor magazijnen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de technologie- en logistieke sector is Jan Pieter een deskundige spreker die in staat is om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen en deelt graag zijn praktische ervaring en inzichten.

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek adviseur

Kees heeft meer dan 35 jaar ervaring in de logistieke sector. Met talloze projecten in de retail, magazijnen en e-commerce omgevingen, heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van handmatige werkvloerprocessen door toepassing van technologieën en methodieken.

Zijn uitgebreide kennis deelt hij graag en stelt hem in staat om een breed scala aan supply chain uitdagingen aan te pakken. Na een eerste gesprek biedt Kees al inzicht in de eerste stappen die genomen kunnen worden en welke mogelijkheden er zijn om de logistieke processen te optimaliseren.

Bekijk profiel

close