GLobal partner

The Power of Connected

Honeywell Safety and Productivity Solutions biedt scanners en robuuste mobiele computers, magazijnautomatisering en print- en mediaoplossingen die bedrijfsprestaties en workflow verbeteren, arbeidsproductiviteit verhogen en operationele inlichtingen verrijken met data-driven inzichten.

Tomorrow’s Distribution center begint met

Honeywell Hardware

Thor VM1A

De Thor VM1A stelt de heftruckbestuurder in staat om de productiviteit fors te verhogen en de foutmarge te minimaliseren. En dit zonder van de bestuurdersstoel te hoeven gaan.

Wearable 8680i

De 8680i waerable is de Honneywell’s meest geavanceerde compacte, ergonomische draagbare Bluetooth®-scanoplossing en ontworpen om bedrijven te helpen bij het stroomlijnen workflows.

CK75

De CK75 mobiele computer is niet alleen kleiner en lichter dan andere modellen in zijn klasse. Ook is de CK75 geoptimaliseerd voor de perfecte balans tussen robuustheid en werkcyclus.

CN80

Met de Honeywell Dolphin ™ CN80-handcomputer verhoogt u de snelheid en nauwkeurigheid van handelingen en bent u klaar voor de toekomst.

Over

Honeywell

Honeywell Safety and Productivity biedt uitgebreide oplossingen die de veiligheid op de werkplek en de bedrijfsprestaties verbeteren.

Klanten vertrouwen op Honeywell’s connected solutions om real-time de productiviteit van werknemers te verhogen en operationele intelligentie te verrijken met data-driven inzichten.

Honeywell bedient klanten in lucht- en ruimtevaart, automotive, commerciële gebouwen, first responder, field service, gezondheidszorg, logistiek, productie, olie en gas, energie en nutsbedrijven, medische-, retail-, supply chain-, test- & meet- en transportmarkten.

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!