IT Support

ICT diensten voor non-profit organisaties

Digitalisering biedt meer en nieuwe kansen voor non-profit organisaties om efficiënter samen te werken, fondsen te werven via verschillende kanalen en in contact blijven met donateurs en/of leden.

CaptureTech heeft ruime ervaring in het ondersteunen van non-profit organisaties door het IT-beheer uit handen te nemen en medewerkers te helpen met een professionele en altijd bereikbare servicedesk. Bovendien wordt middels Security-as-a-Service gevoelige data van leden, donateurs en medewerkers beschermd.

Databeveiliging voor non-profit organisaties

Hoe bescherm gevoelige data van leden of medewerkers? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen.

Lees meer over IT security

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschik je altijd over een complete IT-support service voor je personeel.

☎ 0252 241542

Vertrouwd door

Meer informatie of een afspraak maken?

Ervaren IT experts staan voor je klaar en komen graag en vrijblijvend bij je langs.

+31 252 241 544
info@capturetech.com

Of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

close