Kennispartner voor IT 

Zorgeloos uw IT uitbesteden

De rol van IT Services wordt steeds belangrijker en daarmee wordt het maken van de juiste keuzes in IT-oplossingen steeds moeilijker. En dat terwijl al uw bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van de juiste IT-ondersteuning. Dit legt een grote druk uw organisatie om altijd bij te blijven, waardoor belangrijke innovaties ondergesneeuwd raken. IT uitbesteden is om die reden voor steeds meer bedrijven een perfect alternatief.

Met CaptureTech haalt u een kennispartner in huis die uw gebruikers maximaal ondersteunt en uw organisatie compleet of deels ontlast met IT-services.

IT Consulting

Met IT consulting en IT advies op maat helpen wij u om uw huidige IT-situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bieden wij u een advies op maat, waarbij uw investeringen waardevast zijn en uw IT-omgeving en uw organisatie open blijven voor nieuwe ontwikkelingen.

Werkplekbeheer

Met onze Managed IT-support kunt u uw werknemers thuis, op kantoor en onderweg een volledig ingerichte werkplek en de daarbij behorende ondersteuning bieden.

IT Security & AVG/GDPR

Hoe goed is de IT-beveiliging van uw organisatie ingericht? U kunt geen risico’s nemen met de beveiliging van data, applicaties en systemen. Wat betekent GDPR voor uw organisatie? Als organisatie moet u duidelijk kunnen maken hoe u persoonsgegevens verwerkt en waarom u dat doet. CaptureTech

Managed IT Services

Met Managed IT-services beschikt u over schaalbare oplossingen en diensten die volledig door ons beheerd worden.
U maakt 24/7 gebruik van de kennis van CaptureTech zonder dat u hier zelf nog naar om hoeft te kijken.

Cloud Services

Efficiënter werken en uw productiviteit verhogen? Samen met CaptureTech bepaalt u welke Cloudoplossingen en producten bij uw organisatie en wensen aansluiten.

IT Support & Servicedesk

De IT-support van CaptureTech is volledig ingericht voor het faciliteren van uw medewerkers. Onze IT-servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Uw gebruikers kunnen direct per telefoon geholpen worden, maar hebben ook toegang tot het Serviceportaal. Zo beschikt u over complete IT support services voor medewerkers in uw organisatie.

“CaptureTech is een meedenkende IT service partner met uitstekende kennis van zaken.”

Nathalie Koeman

Bureaumanager, LSFVP

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!