• Werk tot 28 uur ononderbroken met de 7.000 mAh uitgebreide slimme batterij
  • 1D/2D scanning voor korte, middellange of lange afstand
  • Met 13-megapixel kleurencamera met autofocus en geavanceerde softwarefuncties
  • Met 51 of 53 alfanumerieke toetsen, 38 of 42 numerieke functietoetsen of 30 grote numerieke toetsen
  • Ook beschikbaar met FlexRange scanengine of als ATEX Scanner (Zone 2)

Honeywell CK65 mobiele computer

De Honeywell CK65 is een robuuste mobiele computer die speciaal is ontworpen voor gebruik in veeleisende werkomgevingen, zoals magazijnen, distributiecentra en buitenterreinen. Het apparaat combineert duurzaamheid, krachtige prestaties en geavanceerde functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die betrouwbare mobiele computeroplossingen nodig hebben.

Robuust ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van de Honeywell CK65 is het robuuste ontwerp dat bestand is tegen de uitdagende omstandigheden van industriële omgevingen. Het apparaat voldoet aan de militaire standaard voor schokbestendigheid en kan vallen tot 2.4 meter hoogte overleven. Het is ook bestand tegen stof, vuil en vocht, waardoor het geschikt is voor gebruik in extreme omstandigheden.

Krachtige prestaties

De CK65 is uitgerust met een krachtige processor en voldoende geheugen om snelle responsieve prestaties te leveren, zelfs bij veeleisende toepassingen. Het kan moeiteloos multitasken en ondersteunt de uitvoering van complexe bedrijfsapplicaties. Dit stelt gebruikers in staat om efficiënt te werken en productiviteit te maximaliseren.

Geavanceerd display

Het apparaat heeft een groot touchscreen-display dat helder en gemakkelijk afleesbaar is, zelfs in fel zonlicht. Het scherm kan ook worden bediend met handschoenen of een optionele touchscreen pen waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen. Ook biedt de Honeywell CK65 verschillende soorten geïntegreerde toetsenborden voor situaties waarin het invoeren van gegevens met fysieke toetsen handiger is.

Connectiviteitsopties, gebruiksgemak en flexibiliteit

Connectiviteit is een belangrijk aspect van de CK65. Het apparaat ondersteunt verschillende draadloze connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en optionele datanetwerken zoals 4G. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk communiceren, gegevens verzenden en ontvangen, en verbinding maken met bedrijfsnetwerken.

De Honeywell CK65 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Het heeft een modulair ontwerp, waardoor het eenvoudig kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar, zoals handgrepen, polsbanden en montageopties, die het gebruiksgemak en de ergonomie verbeteren. Bovendien is deze mobiele computer beschikbaar met de speciale FlexRange scanengine voor autofocus. Hiermee kun je scannen van 7 cm tot wel 24 meter afstand.

Beheer en beveiliging

Bovendien biedt de CK65 uitgebreide beheer- en beveiligingsfuncties. Het apparaat kan worden beheerd en geconfigureerd op afstand met CaptureTech Protect, waardoor IT-beheerders efficiënt updates en instellingen kunnen implementeren. Beveiligingsfuncties, zoals gegevensversleuteling en gebruikersautorisatie, zorgen ervoor dat bedrijfsgegevens veilig zijn en de toegang tot het apparaat wordt beheerd.

Kortom, de Honeywell CK65 is een robuuste mobiele computer die betrouwbare prestaties, duurzaamheid en geavanceerde functionaliteit biedt. Het is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen en biedt gebruikers een krachtige tool om efficiënter te werken en de productiviteit te verhogen.

Specificaties

Afmetingen display4 inch
Operating systemAndroid 10, upgradable to Android 14
Operating temp-20°C tot +50°C
Operating Humidity0 – 95%
Werkgeheugen32 GB Flash/4 GB RAM 32 GB Flash/2 GB RAM
Positie cameraAchterzijde

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Honeywell CK65

De Honeywell CK65 heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen vallen van 3 meter op beton en heeft een IP65 en IP68 rating. De CK65 is dus duurzaam in zelfs de zwaarste omgevingen. Deze mobiele computer van Honeywell biedt zelfs modellen voor vriesomgevingen en niet-ontvlambare (NI)/ATEX-modellen voor gebieden met gevaarlijke gassen.

Offerte aanvragen

close