Verhoogde nauwkeurigheid en productiviteit

Verhoogde nauwkeurigheid en productiviteit

De MC2200 mobiele computer van Zebra is een kostenefficiënte en robuust apparaat, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties. Het lichtgewicht model is ergonomisch ontworpen en met het geïntegreerde touchscreen en toetsenbord ondersteund het zowel ‘green screen’ als grafische touchscreen applicaties. Wordt de scanner zeer intensief gebruikt met veel scantaken? De MC2200 is dan eenvoudig te transformeren tot een pistoolscanner met trigger handle.

 

Efficiënte logistieke processen

Ieder bedrijf is anders. Daarom kijken onze ervaren consultants altijd samen met u naar waar uw logistieke uitdagingen liggen. Reduceren van fouten bij orderpicken? Verhoogde productiviteit van uw medewerkers? Op basis van gedegen analyses van uw specifieke situatie en processen helpen wij u met de keuze voor de juiste hardware en software. Wat uw logistieke uitdaging ook is; met onze expertise als logistiek partner helpen wij uw doelen te verwezenlijken.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij mobiele computers inzetten om uw logistieke processen efficienter te maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!