Magazijn
Netwerk infra

Site Survey

  • Voorkom downtime en blackspots
  • Beveilig je netwerk
  • Zorg dat firmware up-to-date is
  • Krijg tot wel 24/7 support

Wat is een Wireless Site Survey?

Een site survey is meting op locatie, waarbij het volledige frequentiespectrum (2.4GHz & 5GHz) geanalyseerd wordt binnen het gewenste dekkingsgebied in jouw magazijn of DC. Met speciale software wordt vastgesteld welke frequentiekanalen er gebruikt kunnen worden, hoeveel en welke componenten er nodig zijn om een goed draadloos netwerksysteem te laten functioneren.

Een site survey begint altijd met een gesprek om zo jouw wensen duidelijk te krijgen. Daarna volgt er een verkenningsronde om het dekkingsgebied af te kaderen. De verzamelde gegevens worden gebruikt als uitgangspunt voor de meting.

We brengen potentiële ‘black spots’, benodigde firmware-updates, interferentiebronnen en de dekkingsgraad in kaart. De rapportage geeft je een compleet inzicht in de status van je wifi netwerk en concrete voorstellen om je netwerk te verbeteren.

CaptureTech wifi site survey professionals

Protect Infra

Met CaptureTech Protect Infra nemen we je alle technische zaken uit handen en profiteer je optimaal van je investering. Onze specialisten zorgen voor het beheer, de updates, de reparaties en staan klaar voor al je vragen. Deze service is van toepassing op je WiFi netwerk, switches, routers en cloud service.

  • Tot wel 24/7 remote helpdesk support
  • Proactieve monitoring van jouw netwerk
  • Regelmatige updates & upgrades
  • Jaarlijkse health check op locatie
  • Eenvoudige repair portal voor apparatuur
CaptureTech Cyber Shield

Een veilig netwerk

Succesvolle cyberaanvallen komen helaas steeds vaker voor en zorgen voor stilstand van processen en financiële schade. Het wifi netwerk is daarbij een veelvoorkomend doelwit. Daarom bieden we naast firmware-updates ook beveiligde switches, firewalls en cyber security oplossingen.

Onze cyber security specialisten kunnen meestal al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar maken ook een diepgaande analyse van je omgeving.

CaptureTech Cyber Shield

WiFi 6 Whitepaper

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan zakelijke wifi netwerken. Dit komt bijvoorbeeld door veranderde omstandigheden in je magazijn, meer gebruik van applicaties met hoge datadoorvoer en een grotere dichtheid van apparaten die gebruik maken van het netwerk. Gelukkig volgen de ontwikkelingen in wifi technologie zich razendsnel op waardoor de nieuwste apparatuur geschikt is voor grotere capaciteit, hogere snelheden en een constante kwaliteit van de verbinding. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van Wi-Fi 6 (802.11ax)? Je vindt het in deze whitepaper.

Download

wifi 6 whitepaper voorkant

Vraag een Site Survey aan

Neem contact met onze WiFi en infra specialisten voor een vrijblijvend eerste gesprek of vraag direct de prijzen op voor een site survey op jouw locatie.

Vraag een Site Survey aan

Neem contact met onze WiFi en infra specialisten voor een vrijblijvend eerste gesprek of vraag direct de prijzen op voor een site survey op jouw locatie.

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Inside Sales

"*" geeft vereiste velden aan

close