Residentie Jacobsmarkt kiest voor woongenot met sleutelbeheer dat geruststelt

KeyConductor sleutelbeheer zorginstelling

In het hart van het dynamische Turnhout ligt Residentie Jacobsmarkt. Een unieke, warme en stijlvolle realisatie met 65 erkende assistentiewoningen. Bij de eerste stap die je binnenzet, ervaar je onmiddellijk een echt thuisgevoel met nog meer comfort, zorg en veiligheid.

Een assistentiewoning is een individueel aangepaste woning of wooneenheid waarin de bewoner zelfstandig verblijft en bij toenemende zorgbehoefte een beroep kan doen op een permanent zorgaanbod en diensten en de geruststelling heeft dat er de klok rond acute hulp beschikbaar is. Deze aandacht voor zorg, veiligheid en hulp de klok rond, komt ook naar voor in de beschikbaarheid van de sleutels. Een organisatie zoals Residentie Jacobsmarkt heeft een reeks sleutels in beheer, waarvan de sleutels van de woningen de belangrijkste zijn.

Bedrijf: Residentie Jacobsmarkt

Locatie: Turnhout, België

Sector: Zorg

Product: KeyConductor

“Het is voor ons een grote meerwaarde om te weten wie welke sleutel wanneer heeft genomen”

Thomas Pen

Woonassistent, Residentie Jacobsmarkt

Gecontroleerd sleutelbeheer

Naast de bewoners zelf, worden deze sleutels gebruikt door familie, verplegend personeel, mantelzorgers of technici. Tot voor kort werden deze sleutels manueel beheerd, wat een tijdrovende klus was voor de verantwoordelijke medewerkers. Sleutels werden al eens onbewust meegenomen door gebruikers, waarbij er dan een hele zoektocht wordt ondernomen. Bovendien is het van groot belang om sleutels snel beschikbaar te stellen in geval een bewoner zichzelf buitensluit. Residentie Jacobsmarkt heeft hiervoor een passende oplossing gevonden in de KeyConductor van CaptureTech. Sinds het gebruik van deze elektronische sleutelkast, kan elke bewoner op elk moment een reserve sleutel nemen in geval van nood.

 

Veiligheid en comfort

Hierdoor kunnen we nog betere ondersteuning verlenen en snel reageren in geval van nood, voegt Thomas er aan toe. De samenwerking met CaptureTech is vlot verlopen en door de uitstekende opleiding kunnen de medewerkers alle mogelijkheden van het systeem benutten. Het flexibele systeem laat toe om later uit te breiden indien nodig. Zo zorgt Residentie Jacobsmarkt voor woongenot van een hoog niveau met een extra dimensie van veiligheid en comfort.

“De KeyConductor is eenvoudig in gebruik en vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers”

Thomas Pen

Woonassistent, Residentie Jacobsmarkt

Spread the love
× Hoe kunnen wij u helpen?