Perspagina

Welkom op onze perspagina. Hier vindt u onze meest recente persberichten, publicaties en andere media-uitingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten de Bakker via e-mail [email protected] of telefoon +31682192907

Capturetech

Over ons

Bij CaptureTech draait alles om Efficiency Improvements. Als IT dienstverlener en specialist in automatische identificatie binnen logistieke processen, hebben we als doel om de processen van onze klanten in distributiecentra, productielocaties, winkels en tijdens transport te optimaliseren.

Dat doen we met oplossingen en systemen waar slimme software en automatische identificatie technieken als Barcode, RFID en Voice Recognition onderdeel van uitmaken. Na oplevering zorgen wij vanzelfsprekend voor optimale service van onze systemen, maar kunnen we onze klanten ook dienstverlening bieden op het gebied van algemene ICT zoals netwerk en werkplek beheer. Op deze manier kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen. Naast onze oplossingen voor logistiek ontwikkelen wij ook producten en systemen voor het tracken en tracen van bedrijfsmiddelen zoals bijvoorbeeld sleutels, laptops en mobiele devices.

Picture of the new CaptureTech office building

Persberichten

Titels

Downloads

CaptureTech gecertificeerd voor ISO 9001

Het Microsoft Word logo voor het downloaden van persberichten

Foto 1, Foto 2,

Foto 3

Bouw Logistic Services Verbetert Efficiency met Innovatieve Oplossing van CaptureTech

Het Microsoft Word logo voor het downloaden van persberichten

CaptureTech behaalt Microsoft Partner Gold Status

Het Microsoft Word logo voor het downloaden van persberichten

Social media

Volg ons op social media

nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief