Doelgericht

Win de slag om de consument met voice-picking voor uw webshop

De e-commerce in Nederland groeit ook in 2019 verder, de verwachting is dat de online bestedingen met 8% blijven groeien. De trends op dit gebied hebben vooral betrekking op het verbeteren van de klantervaring. Denk bijvoorbeeld aan een snellere leveringstijd. Eén belangrijk element daarin is het implementeren van een voice-oplossing voor het orderpicken. Verstandige webshops investeren in een onderscheidende klantbeleving. Voice-picking kan hieraan flink bijdragen.

N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Twee handen vrij
N
Kostenbesparing

State of the Art technology

E-commerce bloeit

Het gaat goed met de webwinkels in Nederland: telde ons land in 2015 nog zo’n 24-duizend webwinkels, begin dit jaar waren het er ruim 32-duizend. Gekeken naar de afgelopen tien jaar is het aantal webwinkels zelfs meer dan verzesvoudigd, blijkt uit door het CBS gepubliceerde cijfers.

Logistieke uitdaging
Eén van de grootste uitdagingen voor webshops blijft de logistiek. Als je iets koopt in een fysieke winkel, kun je de aankoop direct mee naar huis nemen. Bij een bestelling per webwinkel moet je daar meestal een dag bij optellen. De klant wil in elk geval zijn pakketje binnen 24 uur foutloos aan huis afgeleverd zien. Kan een webshop daar niet aan voldoen, dan kiest de veeleisende consument een ander met een snellere levertijd. Same-day delivery is in opmars.

Productief orders verzamelen

Het belang is dus groot om klantenorders op de meest productieve manier te verzamelen. Voice-picking is hiervoor bij uitstek geschikt. Voice-technologie laat uw orderpickers magazijntaken uitvoeren met een headset en microfoon. Elke set kan met spraakherkenning door het inspreken van een set woorden snel worden ‘gepersonaliseerd’ naar de uitspraak van een individuele werknemer. Via gesproken instructies wordt de medewerker efficiënt aangestuurd. Via de microfoon kan hij in real-time data met het achterliggende computersysteem (warehouse management systeem, WMS) uitwisselen.

De voordelen van voice-picking

 Voice-technologie voor orderpicken brengt snelheidswinst tot wel 35 procent. Ook de juistheid van de gepickte bestellingen verbetert aanzienlijke door voice-picking. Grotere snelheid, minder fouten, snellere levering, maximale klanttevredenheid. Kortom, een niet te verwaarlozen bijdrage aan het succes van uw webwinkel.

 

Meer weten over voice-picking ten behoeve van uw webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met CaptureTech.

 Lees de praktijk verhalen 

Capturetech

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice.

Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Ondek hier Logistiek analyse & advies

 

RFID & Barcoding

Technieken

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Lees meer

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Chat met een technisch specialist Available from 08:30 to 17:00