Doelgericht

Welke software voor een oplossing met voice picking?

Een voice-oplossing voor het orderpicken in uw magazijn of distributiecentrum brengt voordelen, zoveel is duidelijk. Zoals grotere efficiëntie, minder fouten, hogere snelheid, meer klanttevredenheid. Zaken die allemaal kosten besparen. Maar wat is nu de juiste aanpak bij het kiezen van de juiste software?

CaptureTech assisteert met uw WMS voice connector.

Heeft u een bestaand warehouse managementsysteem, overweegt u een update of zelfs aanschaf van ons eigen Holon-systeem, we zijn eraan gewend om de optimale connectiviteit tot stand te brengen. Dit kan immers geen obstakel zijn voor zo’n aantrekkelijke oplossing als het overstappen naar voice picking.

N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Twee handen vrij
N
Kostenbesparing

State of the Art technology

Is het rendabel? De CaptureTech DC Walkthough

Voor een gedegen analyse van het logistieke proces in uw magazijn of distributiecentrum verrichten onze adviseurs eerst een uitgebreide inspectie tijdens onze terecht befaamde DC Walkthrough. Alleen met hun eigen getrainde ogen kunnen zij observeren en brengen zij eventuele knelpunten in kaart.
Het is waar, de investering is niet klein. Maar de opbrengst is vele malen groter. En dat met een terugverdientijd van circa zes tot twaalf maanden! Voice is al inzetbaar in een magazijn vanaf vijf orderpickers. Hoe meer medewerkers er bij u orderpicken, des te meer er met voice te winnen valt.

Aanpassen aan de marktontwikkeling

Het overstappen van orderpicken met papier of barcode scanning naar voice picking is een veranderingsproces. Tijdens de voorbereiding is het dus belangrijk draagvlak te creëren. Wij laten duidelijk zien wat de voordelen voor de individuele medewerker zijn.

Spraakonafhankelijk of spraakafhankelijk?

CaptureTech is ervan overtuigd dat een spraakafhankelijk (getraind) systeem in alle opzichten een beter systeem is. Een spraakafhankelijk systeem houdt rekening met bijvoorbeeld verschillen in uitspraak, een dialect of zelfs verkoudheid.
Een beperkte set woorden wordt met de computer door elke medewerker in circa 15 minuten ingeoefend en opgeslagen in het systeem. Dat herkent van elke medewerker de specifieke taal, uitspraak, eventuele gebreken en/of eigenaardigheden. Op deze manier ontstaat als het ware een ‘bibliotheek’ van medewerkers. Elke nieuwe medewerker kan snel worden ingewerkt en ingezet.

 Lees de praktijk verhalen 

Capturetech

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice.

Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Ondek hier Logistiek analyse & advies

 

RFID & Barcoding

Technieken

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Lees meer

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Chat met een technisch specialist Available from 08:30 to 17:00