Doelgericht

Voice: dé methode voor orderpicken in koel- en vriesmagazijnen

Voice picking brengt grote voordelen in de vries- en koelsector. Hier werkt personeel vaak met (veiligheids)handschoenen aan, wat het gebruik van mobiele terminals ernstig bemoeilijkt.Een groeiend aantal distributiecentra van gekoelde en/of bevroren voeding zet voice-technologie in voor het orderpicken. Werken op basis van papier of met barcode / RF-scan is moeilijker in een gekoelde werkomgeving dan in een ‘gewone’ werkomgeving. In een diepvriesomgeving is het bijna onmogelijk.
N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Twee handen vrij
N
Kostenbesparing
Werknemers dragen ter bescherming niet alleen handschoenen, maar ook mutsen of helmen die minder goed werken met andere pickmethodes dan voice. Met een voice-headset is effectief en efficiënt orderpicken mogelijk in de meest barre omstandigheden. Door een muts en zelfs door een helm heen zijn de gesproken aanwijzingen van een voice-systeem nog steeds duidelijk te horen.Met voice-technologie hebben de klimatologische omstandigheden van uw distributiecentrum of magazijn geen negatieve invloed op het aantal fouten. Integendeel, voice picking reduceert het aantal fouten enorm. Met als resultaat grotere efficiëntie en tevredenheid van uw medewerkers én grotere klanttevredenheid.
Welke voice-oplossing u ook kiest, CaptureTech zorgt ervoor dat die naadloos wordt geïntegreerd met uw bestaande of nieuwe warehousemanagementsysteem (WMS).Ook het (van nature grotere) personeelsverloop in een koel- en vriesomgeving ondervangt u met voice. Het inwerken van nieuwe mensen gebeurt door het voice-systeem zelf. Er is geen cursus of noemenswaardige andere instructie nodig.Uiteindelijk zorgt toepassing van voice voor orderpicken ervoor dat het personeelsverloop minder groot is.

Alle voice-hardware is uitgevoerd volgens specificaties die het gebruik ervan toestaan in temperaturen tot min 30˚C. Dit geldt voor de headsets, de voice-terminals en de batterijen. Er is ook geen vermindering van het bereik door de lage temperaturen.

 

Wil u dat CaptureTech geheel vrijblijvend eens langskomt en een kijkje neemt in uw koel- en/of diepvriesomgeving? Neem dan snel contact met ons op.

 Lees de praktijk verhalen 

Capturetech

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice.

Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Ondek hier Logistiek analyse & advies

 

RFID & Barcoding

Technieken

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Lees meer

Contact

Praat met een expert

× Chat met een technisch specialist Available from 08:30 to 17:00