Holon

100% inzicht in Data

Het komt voor dat aanwezige ERP of WMS-applicaties niet de functionaliteit bevatten die verdergaande procesoptimalisatie verlangt. Als blijkt dat het inefficiënt is die functionaliteit binnen het bestaande ERP of WMS te laten ontwikkelen, dan is Holon dé oplossing.

Download de HOLON brochure

Totaaloplossing

Track & Trace

CaptureTech ontwikkelde een platform waarmee u meerdere track and trace automatische identificatie (auto ID)-technieken zoals barcode/RF-scanning, Voice Recognition, RFID of Vision kunt toepassen met één centrale interface naar het bovenliggende WMS of ERP-systeem.

Slimme software

Hoe werkt Holon?

Iedere module van Holon vertegenwoordigt een auto ID-techniek. Wilt u barcode of RF-scanning toepassen voor de ontvangstcontrole, RFID voor inslag en uitslag, en Voice voor het orderpicken? Met Holon als platform kunt u dat combineren en realiseren.
capturetech's 5 Bouwstenen voor een efficiënt

Logistiek proces

Analyse & Advies
Efficiënter werken en op tijd bij kunnen sturen, start met een scan van uw huidige logistieke proces, gevolgd door een gedegen advies van onze specialisten.

Lees meer

Software
Heeft u een ERP- of WMS-systeem? De software van CaptureTech kunt u simpelweg koppelen aan bestaande systemen waardoor u processen versnelt en optimaliseert. Zodra uw prestaties beter te meten zijn, kunt u processen verbeteren. CaptureTech gebruikt eigen software: Holon (Logistic Execution System) en de PerformanceManager.

Lees meer

Technieken

CaptureTech ontwikkelt en realiseert productidentificatie met Barcode, Voice en RFID technieken. Vooral in uw logistieke omgeving implementeren en beveiligen wij uw mobiele Android™ apparatuur.

Lees meer

Hardware

Op basis van uw wensen en ambities bepalen wij welke hardware het best aansluit op uw processen. Onze adviezen zijn altijd helder en goed onderbouwd.

Lees meer

Services

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de applicatie en/of hardware wilt u natuurlijk wel dat het stabiel en up-to-date blijft onder alle omstandigheden. Met de Managed Services van CaptureTech worden uw mobile devices, draadloze infrastructuur en software bewaakt en in optimale conditie gehouden zodat u er zelf geen omkijken naar heeft!

Lees meer

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!