Barcoding Technology

Barcode en Scanning

Gebruik van barcodes en scanning is een vertrouwde én beproefde manier voor het optimaliseren van voorraadbeheer en logistiek. Als slimme aanvulling op deze manier van werken is Vision-technologie ontwikkeld.

Barcode-scanning
Barcode-scanning
Barcode-scanning
N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Kostenbesparing

State of the Art technology

Barcode / RF-scanning

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency. Scannen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld met vaste barcodescanners langs een lopende band, of met bedrade of draadloze scanners aan een PC.

CaptureTech heeft ruime ervaring met de implementatie van barcodesystemen. Wat we ook doen? U krijgt gedegen advies over onder meer gebruik van het type barcode, de standaarden (EAN, tegenwoordig GS1), de beste wijze voor het printen van de barcodes en optimale verwerking van de data in het achterliggende WMS of ons Holon-systeem.

Barcode-scanning

Vision 

Onder de naam OpticaVision hebben wij een scansysteem op basis van geavanceerde, digitale cameratechnologie ontwikkeld, dat revolutionair genoemd mag worden.

Met OpticaVision kunt u binnen één seconde tientallen 1D en/of 2D-barcodes (datamatrix) op bijvoorbeeld een krat, pallet of rolcontainer scannen, decoderen en vastleggen. Hiermee realiseert u een aanzienlijke tijdwinst.
Met OpticaVision kan bijvoorbeeld de voedselproducerende industrie voorsorteren voor hun retailklanten en hen hiervan een vooraanmelding te sturen. Ook is het mogelijk om twee barcodes automatisch te koppelen, bijvoorbeeld als op een tray een productienummer en een unieke kratcode staan. Ook in tal van andere branches en industrieën wordt OpticaVision met succes ingezet, bijvoorbeeld om de verzendcontrole van colli snel en betrouwbaar te laten verlopen.

Vraag een OpticaVision demonstratie aan

Meer weten? Neem voor een vrijblijvende demonstratie en de mogelijkheden van OpticaVision contact met ons op. 

RFID & Voice

Technieken

Barcode-scanning

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer
Barcode-scanning

Voice

Maak minder fouten met Voice.  De efficientie van uw logistieke proces verbetert tot 30%.

Lees meer

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!