Performance Manager

100% inzicht in uw Data

Om loonkosten terug te dringen, toch een van de grootste kostenposten binnen een distributiecentrum, kan procesoptimalisatie hét verschil maken. Maar hoe komt u erachter wat het resultaat is van zo’n procesoptimalisatie. Anders gezegd, ‘hoe verloopt het proces echt en kunt u bovenop de optimalisaties waarin u al investeerde nog meer op arbeid besparen?’

Met CaptureTech’s unieke Performance Manager ziet u precies hoe processen verlopen. Klanten die Performance Manager al gebruiken, realiseerden aan de ene kant significante besparingen en aan de andere kant verbeterden ze de kwaliteit van hun dienstverlening. Een win-win dus.

Wilt u ook weten hoe u op arbeid kunt besparen?

optimalisatie door data

Hoe werkt de Performance Manager?

Performance Manager verzamelt gedurende het pickproces realtime relevante en gedetailleerde informatie. Gebruik die big data vervolgens voor het opsporen van knelpunten. Lost u die knelpunten op, dan vergroot u de efficiency.

Prestaties meten

Binnen Performance Manager worden voor vrijwel alle activiteiten timers aan- en uitgezet, zodat u precies kunt monitoren hoe lang iemand ergens mee bezig is. U kunt bijvoorbeeld monitoren hoe lang iemand erover doet om een rolcontainer op te bouwen, hoeveel tijd hij nodig heeft naar een locatie te lopen en hoe lang het picken zelf duurt inclusief het afzetten van de rolcontainer.

Zodra u het proces beter in beeld hebt, kunt u verbeteren. Zoals het aanpassen van een pickroute door de labelprinter naar andere locatie te verhuizen waardoor u de looproute inkort. 

Proactief bewaken

Van tevoren weten of het werk op tijd klaar is? De Performance Manager is ook in staat proactief het orderverloop te bewaken zodat u op tijd kunt beslissen of er minder of meer capaciteit nodig is. Kortom; heeft u extra medewerkers nodig bijvoorbeeld door uitzendkrachten op te roepen, of moeten ze eerder naar huis waardoor u overcapaciteit voorkomt. 

Problemen herkennen

Met de Performer Manager achterhaalt u probleemgevallen bij individuele orderpickers. Is er een orderpickers die vaker een controlegetal moet herhalen of van wie het systeem de commando’s niet herkent? Bij het monitoren van zulke informatie, kunt u door hierop in te spelen de situatie verbeteren.

Koppelen voor optimaal rendement

Koppel de Performance Manager aan uw ERP of WMS-systeem. Het beste resultaat bereikt u door Performance Manager te combineren met een Voice Recognition systeem. De positieve impact op de logistieke processen kan overweldigend zijn.

capturetech’s 5 Bouwstenen voor een efficiënt

Logistiek proces

Analyse & Advies
Efficiënter werken en op tijd bij kunnen sturen, start met een scan van uw huidige logistieke proces, gevolgd door een gedegen advies van onze specialisten.

Lees meer

Software
Heeft u een ERP- of WMS-systeem? De software van CaptureTech kunt u simpelweg koppelen aan bestaande systemen waardoor u processen versnelt en optimaliseert. Zodra uw prestaties beter te meten zijn, kunt u processen verbeteren. CaptureTech gebruikt eigen software: Holon (Logistic Execution System) en de PerformanceManager.

Lees meer

Technieken

CaptureTech ontwikkelt en realiseert productidentificatie met Barcode, Voice en RFID technieken. Vooral in uw logistieke omgeving implementeren en beveiligen wij uw mobiele Android™ apparatuur.

Lees meer

Hardware

Op basis van uw wensen en ambities bepalen wij welke hardware het best aansluit op uw processen. Onze adviezen zijn altijd helder en goed onderbouwd.

Lees meer

Services

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de applicatie en/of hardware wilt u natuurlijk wel dat het stabiel en up-to-date blijft onder alle omstandigheden. Met de Managed Services van CaptureTech worden uw mobile devices, draadloze infrastructuur en software bewaakt en in optimale conditie gehouden zodat u er zelf geen omkijken naar heeft!

Lees meer

Demo, offerte of meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op

× Hoe kunnen wij u helpen?