IT-Security diensten

Hoe veilig is uw ICT omgeving nu echt?

Het beveiligen van data en processen wordt in dit digitale tijdperk steeds belangrijker. Met onze kennis zijn we in staat uw bedrijfsrisico’s in kaart te brengen en bepalen we de impact van een eventueel lek om vervolgens tot een beveiligingsplan te komen.

Lees hoe CaptureTech dat doet

One Stop Shop

Wij beheren alle onderdelen van uw IT infrastructuur inclusief hardware, software, toeleveranciers, telefonie, en andere IT gerelateerde benodigdheden. Wij focussen op uw IT zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

Wij brengen de huidige situatie van uw IT-security in kaart, door middel van een security intake. De security intake omvangt niet alleen beveiliging, ook privacy is een belangrijk onderdeel van de intake. Met onze kennis zijn we in staat uw beveiliging in kaart te brengen en waar nodig aan te passen tot het juiste niveau. Het doel van de intake is om de beveiliging van uw IT landschap uptodate te houden naar de laatste stand van de techniek.

Scannen & Testen

We onderzoeken/testen of de genomen technische maatregelen binnen de afgesproken doelstellingen functioneren en voldoende bescherming bieden. Dit doen we om inzicht te krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden van het onderzochte systeem en om verbeteringen te definiëren voor de beveiliging -met andere woorden, de risico’s en kwetsbaarheden te bestrijden. 

Deze tests zijn vaak in de vorm van interne en externe pentests, maar ook middels phishingtests. 

Kennis & Bewustenwoordig

De nieuwe privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ zet bedrijven flink aan het werk. Wat mag er niet meer, wat mag er eigenlijk nog wel, en hoe voldoet een organisatie precies aan al die nieuwe eisen? Om te kunnen voldoen aan de AVG is het van groot belang dat ook alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwe regels op het gebied van privacy en dataverwerking. Zo moeten zij goed op de hoogte zijn hoe en wanneer zij persoonsgegevens mogen verwerken, maar ook wat zij moeten doen indien zich een datalek voordoet. 

Pictture of a light beam shooting through a keyboard, breaking a padlock and hitting some binary code on the background

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Hoe kunnen wij u helpen?