Werken in de cloud

Cloud services

Om werken in de cloud voor u zo veilig mogelijk te maken, beschikken wij over eigen datacenter-faciliteiten. Volledig beveiligd en goed afgeschermd van de (digitale) wereld bieden wij mogelijkheden voor:

  • beheer van uw systemen binnen uw organisatie;
  • beheer van uw systemen binnen ons datacenter;
  • hosting van uw website of intranet site;
  • hosting van Online Werkplekken;
  • online back-up van uw bedrijfskritische gegevens;
  • clouddiensten standaard en op maat, bijvoorbeeld Microsoft Azure en Microsoft Office 365.

Lees meer over de cloud oplossingen

Cloud Services
sharepoint-logo
Cloud Services
Cloud Services

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloudoplossing. Wij hebben ruime ervaring met het Microsoft Azure platform. Wilt u dus niet zomaar naar de cloud, maar een weloverwogen onafhankelijk advies, toegespitst op uw organisatie, dan kunt u bij ons terecht.

Office 365

Met Office 365 beschikt uw bedrijf over innovatieve mogelijkheden voor samenwerken en communiceren. Wij kunnen uw organisatie doorlichten en samen met u kijken in hoeverre Office 365 voor uw situatie kostenbesparend is en of het aansluit bij uw eisen en wensen.

SharePoint

Organisaties gebruiken platforms als SharePoint voor informatie-uitwisseling en online samenwerking van medewerkers. Wij zijn in staat uw medewerkers op een slimme manier te laten werken met SharePoint, ook in combinatie met Office 365 of andere applicaties. Hierbij zijn zowel standaard als maatwerkoplossingen mogelijk.

Wilt u werken in de cloud?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Hoe kunnen wij u helpen?