Dieren uit Diergaarde Blijdorp te bewonderen via livestream

Dieren uit Diergaarde Blijdorp te bewonderen via livestream

Diergaarde Blijdorp is op dit moment gesloten voor publiek vanwege de landelijke lockdown. Toch zijn de dieren uit de Diergaarde live te bewonderen in het centrum van Rotterdam, een primeur.

De livestreams zijn mede mogelijk gemaakt door CaptureTech.

Via vijf verschillende livestreams zijn diverse diersoorten te zien dankzij speciale technologie op reclamedisplays verspreid door de binnenstad op markante locaties: de leeuwen luieren op de Coolsingel, de gelada’s (grasetende apen) smullen bij de Koopgoot, de gieren broeden bij het Schouwburgplein, de olifanten banjeren bij het Eendrachtsplein en de haaien en zeeschildpadden zwemmen bij de Markthal. Dit maakt een stadswandeling wel heel avontuurlijk. Voor zover bekend is het voor het eerst dat er live dierenwebcams getoond worden op reclameschermen. Met een speciale dierentuin-plattegrond zie je waar je welke dieren kunt bewonderen. De route duurt ongeveer een half uur. Via een QR-code op de schermen kunnen ‘bezoekers’ Blijdorp ook steunen met een Tikkie.

De live-streams in de binnenstad zijn mogelijk gemaakt door Accenture, JCDecaux, Stichting BvdZorg, BlueSecurity en Capturetech

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!