NIS2 Assessment
Cyber Security

NIS2 Assessment

Met het NIS2 Assessment van CaptureTech kies je voor een nauwkeurige evaluatie van je huidige positie ten aanzien van alle eisen in de nieuwe Europese NIS2 richtlijn. Zo ben je voorbereid, voorkom je boetes en ontvang je een gedetailleerd advies met concrete stappen over welke aanpassingen er nodig zijn.

Volledige dekking

In een wereld waar cybersecurity steeds belangrijker wordt, is het belangrijk om een grondige en betrouwbare beoordeling van je huidige IT-omgeving te hebben. Zeker nu  Veel NIS2 assessments op de markt scannen slechts een deel van je omgeving en missen vaak de essentie. Ons NIS2 Assessment biedt een complete en diepgaande analyse, die alle cruciale deelgebieden omvat. In plaats van te vertrouwen op slechts een vragenlijst of een datascan, combineren we beide methodes met de CSAT-tool. Dit zorgt voor een nauwkeurige en gedetailleerde evaluatie.

 

Uitgebreide rapportage

De uitkomsten worden gepresenteerd in een uitgebreid rapport, waarin data, antwoorden van de vragenlijst en de kennis van onze consultants worden gecombineerd. Hiermee kan de IT-afdeling direct aan de slag, eventueel samen met CaptureTech. Bovendien wordt in samenwerking met onze consultants een managementrapport opgesteld. Deze rapportage slaat een brug tussen de IT-afdeling en het management, wat essentieel is voor een succesvolle implementatie van verbeteringen. Een optioneel PowerBI-dashboard geeft je de mogelijkheid om alle details zelf in te zien en te analyseren.

NIS2 Assessment Remy

Waarom CaptureTech?

“Met het NIS2 Assessment van CaptureTech wordt er echt een volledige analyse gemaakt van je organisatie. En dat is belangrijk, want veel organisaties denken hun cybersecurity wel op orde te hebben, maar blijken toch niet te voldoen aan alle onderdelen van de nieuwe wetgeving. CaptureTech’s consultants weten waar ze naar moeten kijken.”

Remy Lambert
Global Partner Manager bij QS Solutions

Na het NIS2 Assessment

Waar andere assessments vaak beperkt blijven tot het aanbevelen van eigen producten zonder verdere implementatie of diensten, biedt CaptureTech volledige ondersteuning bij de uitvoering van benodigde verbeteringen. Ons assessment biedt dan ook een volledige roadmap die zich richt op wat echt nodig is, waarbij we het uiterste halen uit de software die je wellicht al in huis hebt. Zo investeer je alleen in wat je echt nodig hebt.

Voor wie geldt de NIS2?

Voor wie geldt de nieuwe wetgeving? Wat houdt het precies in? En hoe werkt het met hoofdelijke aansprakelijkheid en boetes? Lees het allemaal in onze whitepaper.

Download

NIS2 whitepaper

Hoe verbeter je jouw cybersecurity?

Onze cybersecurity consultant Mikel Warbie zet de belangrijkste cybersecurity tips op een rij in deze videoserie.

Bekijk ze allemaal

Aanvraag NIS2 Assessment

Kies voor CaptureTech’s NIS2 Assessment en bouw aan een sterkere, veiligere IT-omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we je kunnen helpen de controle te krijgen over je cybersecurity.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cybersecurity Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close