IT oplossingen voor zorginstellingen

Door de juiste inzet van ICT oplossingen in zorginstellingen bespaar je kosten, kan je efficiënter samenwerken en kunnen medewerkers met passie en plezier hun werk uitvoeren. Met CaptureTech ben je verzekerd van volledig IT beheer met een professionele servicedesk die 24/7 bereikbaar is en creëer je een veilige digitale werkplek voor je personeel.

Klantcase

Stichting PVP

“Omdat cliënten er op moeten kunnen vertrouwen dat de pvp zijn geheimhoudingsplicht nakomt, moeten wij kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van een IT-specialist. CaptureTech heeft de afgelopen dertien jaar aan ons bewezen een betrouwbare partner te zijn.”

Nelly de Hoog, Manager ICT en Projecten

Bekijk case

Bescherm clientgegevens

De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: opgelegde boetes, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van clienten en medewerkers bijvoorbeeld.

Veel zorginstellingen worstelen met hoe ze hun IT security moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen.

Security-as-a-Service

24/7 Servicedesk

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van uw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschikt u over complete IT-support service voor medewerkers in uw organisatie.

☎ 0252 241542

Vertrouwd door

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close