Welkom!

Wij zijn CaptureTech: Jouw IT partner voor logistiek en kantoor.

Speel de video af om bij ons binnen te kijken.

Even voorstellen

Welkom op onze website! Mijn naam is Maarten Anderson, directeur-eigenaar van CaptureTech. Wij maken samenwerking op kantoor en in de logistiek sneller, makkelijker en veiliger. Daarvoor digitaliseren, optimaliseren en beheren we werkprocessen en IT-omgevingen. Zo implementeren we o.a. Cloud services, Telefonie en IT-infrastructuur.

Zodat de werknemers van onze klanten elke dag maximaal kunnen presteren. Op een efficiënte én leuke manier. We doen dit inmiddels 20 jaar met een team van circa 65 medewerkers in Nieuw-Vennep aan ons pand aan de Lireweg en in Wommelgem (België), voor meer dan 2500 klanten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

IT Support

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar en volledig ingericht voor het faciliteren van je medewerkers en is daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels ons Serviceportaal.

☎ 0252 241542

Netwerkbeveiliging

IT Security

Veel bedrijven worstelen met hoe ze hun IT security moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

Dankzij onze kennis en ervaring op dit gebied kunnen we je bedrijfsrisico’s helder in kaart te brengen. Ook stimuleren we kennis en bewustwording over IT security onder je medewerkers door bijvoorbeeld phishingtests.

Lees meer

Microsoft

Cloud diensten

Door te werken in de cloud hebben je medewerkers vrijwel overal en op elk apparaat toegang tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen. Als Microsoft Gold Partner hebben wij ruime ervaring met de cloudoplossingen van Azure en Office 365. Ook bieden we hosting van je website of intranet site en van online werkplekken.

Lees meer over Cloud

Meer IT Services

Telecom

Zowel vaste als mobiele telecomdiensten kunnen wij leveren, integreren en beheren binnen jouw IT-omgeving.

goto

Hardware & Software

We leveren hardware en software van verschillende merken. We verzorgen tevens de installatie en implementatie van deze producten.

goto

Licenties

We checken of alle licenties up to date zijn en of jouw applicaties foutloos functioneren.

goto

Vertrouwd door 2500+ klanten

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Maarten de Bakker
Marketing Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close