Webmanager – next level software

Online inzicht in het beheer van sleutel en bedrijfsmiddelen

Sleutels, in alle soorten en maten, zijn essentieel en onmisbaar want ze geven toegang tot ruimtes en middelen. Met een sleutel kunt u bepalen wie wel of niet ergens naar binnen mag, wie wel of geen gebruik mag maken van faciliteiten en/of van middelen.

Ook het beheer van bedrijfsmiddelen is voor veel organisaties een uitdaging.  Vaak is de registratie, uitgifte en inname van bedrijfsmiddelen door de servicedesk administratief veel papierwerk.

Hoe manage je het beheer van meerdere sleutels of diverse bedrijfsmiddelen binnen een organisatie?

De CaptureTech WebManager, een web-based applicatie, beantwoordt de vragen wie, wanneer, welke sleutels en/of bedrijfsmiddelen heeft. Alle handelingen van gebruikers worden bijgehouden in een database, waardoor er een sluitende audit trail is.

N

Eenvoudig beheer van gebruikers, middelen en sleutels

N
Waterdichte en real-time audit trail
N

Altijd en overal inzicht 

N

Integratie mogelijkheden met bestaande software

N

Online rapportages

Illustration of a WebManager mockup

WebManager proberen? Benieuwd of de CaptureTech WebManager wat voor u is? Doe de gratis trial (14 dagen) en kom erachter of u met onze oplossing geholpen bent. Wat moet u daar voor doen? Simpel.

  • Vul onderstaand formulier in.
  • Na het indienen van onderstaand formulier nemen wij contact op om de CaptureTech WebManager trial door te nemen.
Logo of CaptureTech WebManager Cloud

CaptureCloud biedt de mogelijkheid om de CaptureTech WebManager te laten hosten door CaptureTech. U hoeft dus geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken. De rest kunt u uitbesteden.

Voordelen:

N
Geen eigen server en serverbeheer
N
99,995% Uptime: Microsoft Azure Cloud
N

Geen zorgen: 24/7 monitoring en back-up inclusief noodherstel

N

Altijd toegankelijk: 24/7 via (mobiele) webbrowser en veilige
SSL-verbinding.

Voor de gebruiker: Reserveringsmodule

Eenvoudig & Veilig Online Reserveren

Het reserveren van bedrijfsmiddelen. bijvoorbeeld een laptop, makkelijk en snel. Met onze web-based reserveringsapp reserveert u eenvoudig de gewenste middelen. Het ophalen gaat vervolgens met de ontvangen QR-code die terug te vinden is in de reserveringsapp.

Beheerder van de reserveringsapp hebben een set aan tools, waarmee het beheer van middelen eenvoudig en overzichtelijker wordt. Van eenvoudig alerts aanmaken (bijv. een email met een reminder voor het retourneren van de middelen) tot duidelijke rapportages en nog veel meer.

CaptureTech App mockup on laptop and mobile device

3RD party

Integreer met uw bestaande software

De CaptureTech WebManager kan eenvoudig geïntegreerd en gekoppeld worden met uw bestaande Facility Management Informatie Systeem. Denk hierbij aan een TOPdesk, Ultimo, Planon of alle gangbare toegangscontrolesystemen, zoals Lenel, Nedap, MiFare. Hierdoor kunt u gebruik maken van bestaande gegevens zoals gebruikers en middelen.

De CaptureTech WebManager wordt op dat moment gevoed vanuit een extern systeem en maakt vervolgens een feilloze connectie met bijvoorbeeld de CapLocker.

Voordelen:

N

Werken vanuit bestaande en bekende applicaties en platformen

N

Automatische koppeling van gebruikers en middelen

N

Tweerichtingsverkeer voor uitgifte en retour brengen

N

Vooraf reserveren vanuit bestaande applicaties, zoals TOPdesk, Ultimo of Planon

WebManager
WebManager
WebManager
WebManager
WebManager

Optimaal Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer

In combinatie met

Vertrouwd en gebruikt door

500+ Organisaties

Logo's of Hogeschool Utrecht, Gemeente Utrecht, Gemeente Waddinxveen, PON logistics, de Bibliotheek, de Bijenkorf, Gemeente Gouda, Eindhoven, Schiphol Amsterdam Airport, Arvato Bertelsman, CTS group, Jaguar/Land Rover, BMW, G4S, Loomis, Gazelle, Wyndham, Movenpick, Van der Valk, Intercontinental and Daelzicht (beheer van bedrijfsmiddelen)

Meer informatie, demo of een offerte?

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

× Hoe kunnen wij u helpen?