Efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen

Elektronische Lockers & Sleutelbeheer

Het beheer van bedrijfsmiddelen en sleutels zijn voor vele organisaties een behoorlijke uitdaging. Dit brengt vaak directe en indirecte kosten met zich mee. Dit geldt voor bedrijfsmiddelen en sleutels in bewaking, geldtransport, overheidsinstellingen, hotels, auto dealers, zorgsector en algemene bedrijven.
Efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen en sleutels kan niet zonder een elektronisch beheersysteem. Wanneer sleutels en apparatuur door verschillende medewerkers gedeeld worden, gebeurt dit niet altijd even zorgvuldig. Bij verlies of beschadiging wilt u precies weten wie er voor het laatst bepaalde apparatuur of sleutels gebruikt heeft.

CaptureTech is fabrikant en leverancier van elektronische lockers en sleutelbeheersysteem waarmee u effectief toegang, vindbaarheid en gebruik van sleutels, laptops, scanners en terminals kunt beheren. U reduceert kosten, bespaart tijd en belangrijker: u realiseert een beter beveiligingsbeleid en stimuleert verantwoordelijkheid onder uw medewerkers.

N
Efficiënter Beheer van Bedrijfsmiddelen en/of Sleutels
N
Easy tracking & monitoring
N
Persoons ongebonden overdracht
N
Minder administratieve en repetitieve handelingen
N
Verbeterde beveiliging
3

CapLocker

Elektronische Lockers

Volledige controle  over uw kostbare bedrijfsmiddelen zoals mobiele computers, barcode scanners, laptops, terminals, mobiele telefoons en tablets? Met de CapLocker: De elektronische locker van CaptureTech kunt u 24/7 monitoren wie er wat in gebruik heeft. En dat niet alleen, u weet ook wanneer deze terug moet.

KeyConductor

Elektronisch Sleutelbeheer

Efficiënt sleutelbeheer was nog nooit zo eenvoudig. Met de CaptureTech KeyConductor sleutelbeheersysteem, beheert u op een efficiënte manier wie er toegang heeft tot welke sleutel. U beschikt ook over de informatie wanneer deze door die persoon gebruikt is. Denk aan sleutels voor vergaderruimtes, archiefkasten, opslagruimten, serverkasten en bedrijfsauto’s.

Webmanager

Software voor een Waterdicht Audit Trail

Altijd kunnen nagaan waar uw bedrijfsmiddelen of sleutels zich bevinden? Dat kan met de CaptureTech WebManager.

De web-based applicatie beantwoordt de vragen wie, wat, waar en wanneer. Alle handelingen van gebruikers worden bijgehouden in een database, waardoor er een sluitende audit trail.

3RD party

Integreer met uw bestaande Software

Vertrouwd en gebruikt door

500+ Organisaties

Meer informatie, demo of een offerte?

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen!

× Hoe kunnen wij u helpen?