Donderdag 12 maart 2020

Voice Flower Event

Inzicht in de orderpick-oplossing bij Hilverda De Boer

Na succesvolle Voice Events bij onder meer Plus Retail en Hunkemöller organiseert CaptureTech op 12 maart 2020 het Voice Flower Event bij bloemenexporteur Hilverda De Boer.

Datum: Cancelled
Aanvangstijd:
Eindtijd: 
Locatie: Hilverda De Boer | Cotoneaster 12, De Kwakel

Het Voice Flower Event dat wij zouden organiseren op 12 maart bij Hilverda De Boer is geannuleerd. De laatste dagen hebben wij veel vragen gekregen omtrent het evenement en het veelbesproken Corona-virus. In goed overleg met Hilverda De Boer is daarom besloten om het Voice Flower Event te annuleren en later moment opnieuw te organiseren.

Wij vinden het heel spijtig om deze beslissing te moeten nemen, maar we willen vanwege de recente ontwikkelingen geen enkel risico nemen.

De inschrijving voor het Voice Flower Event op 12 maart is gesloten.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op; [email protected]

Programma

 09:30 uur
Ontvangst bij Hilverda De Boer, De Kwakel

10:00 uur
Presentaties 
Introductie CaptureTech (Wouter Overbeeke) en Hilverda De Boer (Jan-Dick Schoneveld)

Aansluitend: Mark Buskermolen (Hilverda De Boer) over de Voice oplossing bij Hilverda De Boer en Maarten Vonk (CaptureTech) licht de software toe; Holon en de Performance Manager

11:00 uur
Rondleiding door het distributiecentrum

12:00 uur
Afsluiting met aansluitend een lunch

Verdubbeling aantal orderpicks
Met de oplossing van CaptureTech worden bij Hilverda De Boer stapelwagens optimaal benut en is de productiviteit verdubbeld. Daarnaast worden er veel minder fouten gemaakt, geen deadlines meer gemist en is er altijd inzicht in de huidige stand van zaken.

Rondleiding in het DC van Hilverda De Boer
Logistiek en ICT-managers kunnen zich aanmelden om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het Voice Flower Event vindt plaats bij Hilverda De Boer waarbij we een bezoek brengen aan het DC en daar met u het logistieke proces doorlopen.

× Chat met een technisch specialist Available from 08:30 to 17:00